Polska, absurdy itp
- ninjaproject
- Maniak
Re: Polska, absurdy itp
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
-
- Pasjonat
Ja tam reklam tego rodzaju nie wyłączam, a nuż komuś wpadnie parę groszy.
Jedynie korzystam z YT Premium, bo wk****ją mnie reklamy głośniejsze od filmów. Szczególnie gdy odpalam filmik o kosmosie "na sen"
Powyżej zafascynowała mnie tematyka.
Widocznie na czasie jest obecnie.
Bo chyba nie na podstawie moich wyszukiwań, skoro cukru nie używam.
Po co ludziom tyle cukru? Pędzą bimber czy tak dużo słodzą?
A może to sezon na przetwory?
- ninjaproject
- Maniak
Odnośnie YT: Odnośnie cukru, to ja kupuję w workach 25kg. Na jakiś rok wystarczy.Mistyfikator pisze: ↑26 lip 2022, 13:15Ja tam reklam tego rodzaju nie wyłączam, a nuż komuś wpadnie parę groszy.
Jedynie korzystam z YT Premium, bo wk****ją mnie reklamy głośniejsze od filmów. Szczególnie gdy odpalam filmik o kosmosie "na sen"
Powyżej zafascynowała mnie tematyka.
Widocznie na czasie jest obecnie.
Bo chyba nie na podstawie moich wyszukiwań, skoro cukru nie używam.
Po co ludziom tyle cukru? Pędzą bimber czy tak dużo słodzą?
A może to sezon na przetwory?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
-
- Pasjonat
Za cholerę nie nauczę się oglądać YT na telefonie w przeglądarce.
Wolę jednak apkę.
Zresztą YT Premium jest chyba z 23.99/m-c czy jakoś tak. Jeszcze kilka lat tradingu i więcej będę rzucał bezdomnym przy Dworcu Centralnym
Wolę jednak apkę.
Zresztą YT Premium jest chyba z 23.99/m-c czy jakoś tak. Jeszcze kilka lat tradingu i więcej będę rzucał bezdomnym przy Dworcu Centralnym
Mistyfikator pisze: ↑26 lip 2022, 13:40Za cholerę nie nauczę się oglądać YT na telefonie w przeglądarce.
Przeglądarka Brave - zrobiona na silniku chrome i reklam na YT nie ma
"If music is dying musicians are killing it" - MP
-
- Pasjonat
-
- Pasjonat
Całe szczęście obecny rząd bierze pod uwagę inflację:
https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/podwyzk ... ta-5938816
Tanie Państwo.
Ile kosztuje Naród dzienne utrzymanie naczelnego szkodnika RP ?
Ile byłoby taniej, gdyby ruszył tyłek i zrobił sobie prawo jazdy, żeby odciążyć budżet państwa w tych cięzkich czasach i mógł sobie samodzielnie jeździć do kościólka i siedziby partyi, zamiast generować tysiące złotych kosztów dziennie ?
Ewentualnie ZTM, Żoliborz ma przecież bardzo dobre połaczenie z Placem Sobieskiego.
Naród by docenił taką gospodarność i szacunek do naszych wspólnych pieniędzy.
Przecież nawet rudy folksdojcz, proniemiecki zdrajca sam kieruje swoim samochodem, a drogi którymi się porusza nie muszą być obstawione przez ochronę.
https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/podwyzk ... ta-5938816
Tanie Państwo.
Ile kosztuje Naród dzienne utrzymanie naczelnego szkodnika RP ?
Ile byłoby taniej, gdyby ruszył tyłek i zrobił sobie prawo jazdy, żeby odciążyć budżet państwa w tych cięzkich czasach i mógł sobie samodzielnie jeździć do kościólka i siedziby partyi, zamiast generować tysiące złotych kosztów dziennie ?
Ewentualnie ZTM, Żoliborz ma przecież bardzo dobre połaczenie z Placem Sobieskiego.
Naród by docenił taką gospodarność i szacunek do naszych wspólnych pieniędzy.
Przecież nawet rudy folksdojcz, proniemiecki zdrajca sam kieruje swoim samochodem, a drogi którymi się porusza nie muszą być obstawione przez ochronę.
Tu proszę w prosty sposób wyjaśnione dlaczego rząd "kocha" inflację. Da im dziesiątki MLD na "kiełbaskę wyborczą"... a zadłużeniem będziemy się martwić po wyborach...
https://www.parkiet.com/gospodarka-kraj ... j-inflacji
https://www.parkiet.com/gospodarka-kraj ... j-inflacji
"If music is dying musicians are killing it" - MP
-
- Pasjonat
Uff, całe szczęście ten co trzyma eski na Polskim budżecie zadecydował, że podwyżek dla polityków nie będzie.
Wspaniała Partia! Niech żyje wspaniałomyślny I Sekretarz !
https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/beda-po ... ki-5985358
Dowiedziałem się też, że ten cały tusek, "podobnie jak inflacja przyjechał z zagranicy i przeszkadza jak potrafi".
Mam pomysł, żeby dekretem nakazać rudemu wyjazd z naszej Ojczyzny. Wsadzić go do pociągu do Berlina z powrótem, jak kiedyś Stalin wywiózł Trockiego na prowincję.
To jest najlepsze rozwiązanie, Tuska nie będzie, nikt nie będzie przeszkadzał w szerzeniu prawa i sprawiedliwości !
Kilka lat siedział na posadzie u Merkel, patrzcie jak było dobrze ! Złoty Wiek!
PS I zabrać szczylom smartfony i zostawić radioodbiorniki i TV. Z jedynymi słusznymi stacjami, głoszącymi jedyną słuszną prawdę. Jak w KRLD. Zobaczymy jak sytuacja w kraju się poprawi
Wspaniała Partia! Niech żyje wspaniałomyślny I Sekretarz !
https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/beda-po ... ki-5985358
Dowiedziałem się też, że ten cały tusek, "podobnie jak inflacja przyjechał z zagranicy i przeszkadza jak potrafi".
Mam pomysł, żeby dekretem nakazać rudemu wyjazd z naszej Ojczyzny. Wsadzić go do pociągu do Berlina z powrótem, jak kiedyś Stalin wywiózł Trockiego na prowincję.
To jest najlepsze rozwiązanie, Tuska nie będzie, nikt nie będzie przeszkadzał w szerzeniu prawa i sprawiedliwości !
Kilka lat siedział na posadzie u Merkel, patrzcie jak było dobrze ! Złoty Wiek!
PS I zabrać szczylom smartfony i zostawić radioodbiorniki i TV. Z jedynymi słusznymi stacjami, głoszącymi jedyną słuszną prawdę. Jak w KRLD. Zobaczymy jak sytuacja w kraju się poprawi
?Witam Na tematy polityczne PO/PIS nie będę się udział tak powiedziałem sobie, a samemu sobie słowa dotrzymuje , Czy ktoś jest wyznawcą wiary katolickiej , czy wyznawcą wartości EU to absolutnie mnie nie interesują tematy wiary , każdy ma swojego Boga. Coś o fx inwestycjach , o tym mówmy więcej .SEROL666 pisze: ↑25 lip 2022, 02:08W sumie twoje posty otwierają trochę oczy. Frustracja na FX to norma na twoim poziomie.FxGuru pisze: ↑23 lip 2022, 22:35Jeśli ty z serolem i cblondynem chcecie bawić się swoimi ptysiami nic mi do tegoale jesli będziesz szedł w strinagach w miejscu publicznym trzymając za rękę swojego partnera to juz na to zgody nie ma i nie będzie nie próbuj promować dewiacji jako normalne zachowanie . Ja tobie nie zagrażam ale jesli ktos zagrozi mi mam Winchestera kalibru 40mm i colt peacemaker 21mm czarnoprochowce niebywale celne do 500m jesli ktoś będzi usiłował wtargnąć na moją posesje w godzinach nocnych bez wąchania użyje broni do obrony mojej własności , wiesz czemu w USA nie grodzą swoich posesji płotami ? , bo jak ktos wejdzie na twoja własność to masz prawo takiego osobnika zastrzelić bo poczułeś się zagrożony.
Problem w tym że to dział absurdy i napiszę ci co to za absurdy są na tym forum z młodymi traderami.
- przychodzą tutaj z nadzieją szybkich zysków bo nasłuchali się i naoglądali o krypto,
- część z nich została ordynarnie wyjeb..a przez pseudo szkoleniowców
- wszyscy chcą szybkiej kasy co oczywiście jest możliwe po wieloletnim doświadczeniu
- na większości journali panuje BUTA wśród młodych, nie można krytykować bo zaraz obraza i znika koleś na tygodnie/miesiące ja sam osobiście piszę "delikatne" komentarze gdzie powinienem opierniczyć zawodnika
- takie obchodzenie się jak z jajem trochę zniechęca bo rynek i tak pojedzie ostro z traderem
- A teraz najlepsze wszyscy chcą być DAY TRADERAMI - najtrudniejszej formy tradingu na tej planecie!
- aby mieć umiejętności daytradera potrzeba lat. Tak czysto statystycznie rok ma 240 dni jak otwieracie 2 transakcje dziennie to znaczy że będąc twardymi zawodnikami zrobicie raptem 500 tradów, aby wyszkolić pewne zachowania plus do tego zacząć uzyskiwać efekty które potrzebują czasu to minimum 3 lata wam pęknie. A niestety większość pracuje ma zobowiązania rodzinne itp. w efekcie końcowym potrzeba znacznie więcej czasu aby mieć efekty jako daytrader...
- nie ma szkół ani szkoleń które dadzą wam pewność zarabiania mogę tylko obiecać że po latach treningu im lepsza pamięć tym lepiej nie będziecie potrzebowali żadnych pierdołowatych wskaźników goły wykres wystarczy będziecie mieli fibo w oczach nawet nie będzie wam się chciało LT wyrysować
- Kolejnym Absurdem jest to że jeszcze tego nie wiecie ale naprawdę nie chcecie się zajmować daytradingiem zawodowo bo wielu z was nie wytrzyma tego. Jakkolwiek to pięknie wygląda, krótko mówiąc tłumaczenie ludziom czym się zajmujesz to naprawdę czasem chcesz mieć tę broń czarno prochową i pierdalnąć sobie w łeb. Żartuję oczywiście ale jak po raz EN-ty będziecie tłumaczyli politykę gospodarczą tego rządu to powiem szczerze ja wolę smarować się stolcem jak FXGuciu radzi
Serol to co opisałeś to jest droga tradera .
Wejście na rynek/zetknięcie pierwsze wezwanie do uzupełnienia MC , pierwsza porażka konto wyczyszczone