Prosty EA na mt5

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
bombiq
Bywalec
Bywalec
Posty: 13
Rejestracja: 20 kwie 2020, 21:23

Prosty EA na mt5

Nieprzeczytany post autor: bombiq »

Szukam kogoś kto stworzy prosty ea na mt5
robot ma otwierac pozycje na podstawie rsi i stochastic RAZEM
czyli 2 potwierdzone sygnały łącznie i wtedy otwiera

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak
Posty: 3896
Rejestracja: 30 lip 2019, 13:15

Re: Prosty EA na mt5

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

Skontaktuj się ze mną na PW.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.

Awatar użytkownika
FreeWay
Gaduła
Gaduła
Posty: 306
Rejestracja: 05 lut 2018, 19:32

Re: Prosty EA na mt5

Nieprzeczytany post autor: FreeWay »

Bombowa strategia! zarobi na pewno broker i ten cudak co to skleci w "EA"

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak
Posty: 3896
Rejestracja: 30 lip 2019, 13:15

Re: Prosty EA na mt5

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

FreeWay pisze:
21 kwie 2022, 21:51
Bombowa strategia! zarobi na pewno broker i ten cudak co to skleci w "EA"
Ten, który skleci to w EA wykonuje pracę polegającą na kodowaniu założeń zleceniodawcy.
Nie interesuje go co z tym kodem zrobi zleceniodawca.

Osobiście koduję EA z zastrzeżeniem, że są tylko do użytku na kontach demo.
Ponieważ nie prowadzę działalności doradcy inwestycyjnego.
Z tego też powodu nie mogę nikomu ani doradzać, ani odradzać co mają zrobić z swoimi inwestycjami.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.

Awatar użytkownika
FreeWay
Gaduła
Gaduła
Posty: 306
Rejestracja: 05 lut 2018, 19:32

Re: Prosty EA na mt5

Nieprzeczytany post autor: FreeWay »

:d Postęp technologiczny ma to do siebie że to za co kiedyś płacono mogą zrobić proste komputery praktycznie nieodpłatnie pomijając koszt energii i oprogramowania które zwykle jest dostępne freeware dla starych programów. Na szczęście dla niektórych znajdzie się ktoś kto zapłaci za to co może mieć za darmo. Nie dorabiaj tu teorii jaki to z ciebie "hackjer' wielki w MT4 jest :lol:

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak
Posty: 3896
Rejestracja: 30 lip 2019, 13:15

Re: Prosty EA na mt5

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

FreeWay pisze:
21 kwie 2022, 22:23
:d Postęp technologiczny ma to do siebie że to za co kiedyś płacono mogą zrobić proste komputery praktycznie nieodpłatnie pomijając koszt energii i oprogramowania które zwykle jest dostępne freeware dla starych programów. Na szczęście dla niektórych znajdzie się ktoś kto zapłaci za to co może mieć za darmo. Nie dorabiaj tu teorii jaki to z ciebie "hackjer' wielki w MT4 jest :lol:
Niczego nie dorabiam.
Jeżeli coś jest dostępne za darmo, to na ogół pomogę człowiekowi to znaleźć.
Tak jak w tym wypadku, autor wątku już prawdopodobnie ma to co chciał, żeby mu zaprogramować, tylko się nie zorientował, że jest taka opcja.
Natomiast, nawet te programy do tworzenia EA nie są w stanie zrealizować każdego szalonego pomysłu trejdera.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.

RogataMysz
Uczestnik
Uczestnik
Posty: 1
Rejestracja: 19 maja 2022, 20:45

Re: Prosty EA na mt5

Nieprzeczytany post autor: RogataMysz »

FreeWay pisze:
21 kwie 2022, 21:51
Bombowa strategia! zarobi na pewno broker i ten cudak co to skleci w "EA"
Eh pewnie tak. Dobrze poczytać coś o czym się ma podobne przemyślenia.
https://www.czyj--numer.pl/
Myśl rozsądnie!

ODPOWIEDZ