navik, jak już Ciebie, szlagierowego byka rynek przekonał, że należy wejść w S, to konkluzja może być TYLKO jedna

navik, jak już Ciebie, szlagierowego byka rynek przekonał, że należy wejść w S, to konkluzja może być TYLKO jedna
Kurwa mać! Masz natychmiast przestać grać! Navik umoczysz jeszcze bardziej, nie ma nic bardziej zgubnego niz natychmiastowa potrzeba odegrania się. Jak nie idzie to w chuj nie idzie. Poczuj rytm, swing czyli.navik pisze: ↑15 mar 2022, 20:21Od stycznia lecimy w dól - fakt .
Ja od konca stycznia mało co patrze na wykresy i w ogóle nie gram bo sie boje wchodzić w S .... i nagle po 6 tygodniach detoksu od fx postanowiłem wejsc w S w samiusienkim dołku, bo mi sie tam jakaś „ filiżanka „ odwróciła....mistrz strategii
![]()
![]()
Się kurwa niezdrowo zaangażowałem, idę na miasto, może się jakąś świnię trafinavik pisze: ↑15 mar 2022, 20:44Spokojnie . S brałem w okolicach 13200 ale zamknalem jak widziałem ze wybijają 13200 ,i odwróciłem sie na L ale potem znowu z L na S i z S na L itd ...na m1 oczywiście bo w domu jestem to trzeba sie dorobić „milionów”
Suma sumarum jestem w L z poziomu 13320 ( tam miało byc brane s ale ostatecznie mam L) no i zamknę to dzis bo widzę ze nie czuje blusa .....a jutro w teren jade , wiec nie bedzie jak tego pilnować .
niełatwa sprawanavik pisze: ↑15 mar 2022, 20:44Spokojnie . S brałem w okolicach 13200 ale zamknalem jak widziałem ze wybijają 13200 ,i odwróciłem sie na L ale potem znowu z L na S i z S na L itd ...na m1 oczywiście bo w domu jestem to trzeba sie dorobić „milionów”
Suma sumarum jestem w L z poziomu 13320 ( tam miało byc brane s ale ostatecznie mam L) no i zamknę to dzis bo widzę ze nie czuje blusa .....a jutro w teren jade , wiec nie bedzie jak tego pilnować .