Polska, absurdy itp
- ninjaproject
- Maniak
Re: Polska, absurdy itp
W tych ruskich czołgach podobno są młodziaki, którzy nawet nie wiedzieli, że jadą na inwazję Ukrainy, tylko byli przekonani, że jadą na manewry. To będzie rzeź ruskich niewiniątek. Ktoś już porównał do obrony Leningradu.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
Nie wiem co trzeba mieć w głowie by cytować jednego z największych łgarzy/kłamców Sowietów (Ławrow)? Jest ta "wiarygodny" jak Goebbels za Hitlera 

- ninjaproject
- Maniak
Nie wiem do kogo pijesz?
Ja nie słuchałem żadnego Ruska.
Słuchałem wywiadu niezależnego źródła informacyjnego z jedną z Pań Poseł rządu Ukrainy.
A to porównanie do obrony Leningradu to od pewnego Angola, który dużo podróżuje po Ukrainie, m.in., i który jest byłym wojskowym.
A pisałeś o Ławrowie?ninjaproject pisze: ↑27 lut 2022, 17:31Nie wiem do kogo pijesz?
Ja nie słuchałem żadnego Ruska.
Słuchałem wywiadu niezależnego źródła informacyjnego z jedną z Pań Poseł rządu Ukrainy.
A to porównanie do obrony Leningradu to od pewnego Angola, który dużo podróżuje po Ukrainie, m.in., i który jest byłym wojskowym.
Popatrz posty wcześniej kto o nim pisał

- ninjaproject
- Maniak
Jeden cel osiągnęli. Okupują Czernobyl - kontrolują poziomy promieniowania.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Ciekawe... ale najpierw chcę wiedzieć gdzie jest Covid ? Czy punkty szczepień będą działać ? Boję się że że wojna zmarginalizowała tak śmiertelną chorobę ? Apeluję zaszczepcie się jest doskonała okazja ! Polski rząd powinien kupić szybko z miliard szczepionek. Co się dzieje z Horbanem i Niedzielskim ? Zaszczepmy wszystkich uchodźców !!MarioDM pisze: ↑28 lut 2022, 14:16A tu w temacie globalnego ocipienia.
https://wolnemedia.net/ap-przyznala-ze- ... imatystow/

Co się stało z Medialną Paniką za grosz stylu
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Jest prawda czasu i prawda ekranu czy jakoś tak.SEROL666 pisze: ↑28 lut 2022, 15:46Ciekawe... ale najpierw chcę wiedzieć gdzie jest Covid ? Czy punkty szczepień będą działać ?...Co się dzieje z Horbanem i Niedzielskim ? Zaszczepmy wszystkich uchodźców !!MarioDM pisze: ↑28 lut 2022, 14:16A tu w temacie globalnego ocipienia.
https://wolnemedia.net/ap-przyznala-ze- ... imatystow/![]()
Kowid wyszedł z mody.
Kowidianie jeszcze tego nie zauważyli i przeżywają drugi dysonans poznawczy, bo pierwszy to ten, że ich ukochany zsrr dostaje wpierdol. Militarny i gospodarczy.
Trust no bit**es.
- ninjaproject
- Maniak
Wy jesteście poważnie zindoktrynowani!MarioDM pisze: ↑28 lut 2022, 16:24Jest prawda czasu i prawda ekranu czy jakoś tak.SEROL666 pisze: ↑28 lut 2022, 15:46Ciekawe... ale najpierw chcę wiedzieć gdzie jest Covid ? Czy punkty szczepień będą działać ?...Co się dzieje z Horbanem i Niedzielskim ? Zaszczepmy wszystkich uchodźców !!MarioDM pisze: ↑28 lut 2022, 14:16A tu w temacie globalnego ocipienia.
https://wolnemedia.net/ap-przyznala-ze- ... imatystow/![]()
Kowid wyszedł z mody.
Kowidianie jeszcze tego nie zauważyli i przeżywają drugi dysonans poznawczy, bo pierwszy to ten, że ich ukochany zsrr dostaje wpierdol. Militarny i gospodarczy.
Kto i kiedy ogłosił koniec pandemii?
Dalej się programujcie wszelkimi mediami, które robią z wami co chcą!
Powodzenia!
Jak to mówią, życzę zdrowia, bo na rozum już za późno!