DayTrading: Piątek 11.02.2022
Re: DayTrading: Piątek 11.02.2022
to 45 min strachu jeszcze i weekend 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
no to czekamy na otwarcie w poniedzialek , chyba , ze nie bedzie do czego wracac - miec granice z rosja
nie chcialbym

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

jak mnie nie ma w piatki to znowu wariacja na rynku
indeksy w dol znowu a nie tak chcialem brrr
jedyne co przyjemne to dolar wyzej 4,02???? a tu o to chodzilo
na h4 61,8 fbo 4,037 to wstepnie opor dosc mocny spokoju w weekend
dopakuje lki raczej w poniedz noc pap
lki edek i straty
chcialem dolca wyzej 4k no to mam i o to mi w lutym szło pap / za duzej wariacji
jed nak ja nie widze i oby choc wyzej 4,05-- a 4,1 bajka
indeksy w dol znowu a nie tak chcialem brrr
jedyne co przyjemne to dolar wyzej 4,02???? a tu o to chodzilo
na h4 61,8 fbo 4,037 to wstepnie opor dosc mocny spokoju w weekend
dopakuje lki raczej w poniedz noc pap
lki edek i straty
chcialem dolca wyzej 4k no to mam i o to mi w lutym szło pap / za duzej wariacji
jed nak ja nie widze i oby choc wyzej 4,05-- a 4,1 bajka
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
A TU DOLARKI BEZ POZYCJIXAB pisze: ↑11 lut 2022, 03:48edek
ski bp a lki na dt
https://zapodaj.net/34abf76f7e2ba.jpg.html
dolarki tez bp
https://zapodaj.net/d8050313ade4b.jpg.html
główny
https://zapodaj.net/8d4d5cf775782.jpg.html
ropa i dolarki bp / to jak koszenie siana narka lki na indeksach zostaja bo doszedlem do wniosku ze majac je to duzo spokojniej i bezpieczniej stawiam kolejne lki przy spadku a kiedys ten szajs urosnie jeszcze tak mysle
w dzien raczej juz nie tyram tylko oczekujace i tak wyzej piatki na z/s juz jest pap

I jen się umocnił wreszcie,tak ma być giełda w dół jen mocniejszy
No w czwartek tak nie było na przykład,bo też trzeba brać poprawkę na to że BOJ stóp nie podniesie
dolarek
w piatek to ja mykalem na bal to zamykalem zyski by mnie cos nie zaskoczylo i dolarow nie mam na forexie tylko realnie
za duzo towaru miec tez nie jest zdrowo skoro sa zyski to trzeba zarabiac a ze mniej a to normalka tez

nie zawsze sie da wszystko trafic przy tak posrnym rynku
w piatek to ja mykalem na bal to zamykalem zyski by mnie cos nie zaskoczylo i dolarow nie mam na forexie tylko realnie
za duzo towaru miec tez nie jest zdrowo skoro sa zyski to trzeba zarabiac a ze mniej a to normalka tez

nie zawsze sie da wszystko trafic przy tak posrnym rynku
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora