Polska, absurdy itp

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Re: Polska, absurdy itp

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

SEROL666 pisze:
10 lut 2022, 00:03

Żadna sensacja to dobra wiadomość dla niezaszczepionych. Spokojnie badania trwają musimy poczekać pewnie kilka lat.
Jesli uważasz, że szczepionki nie zapobiegają ciężkiemu przebiegowi zachorowania na covid a również i smierci to nie mamy o czym rozmawiać. Podobnie jak z kolesiem który nie wie/nie rozumie po co chirurg nosi maseczke :d
To jak z testem na inteligencje ;)
Bo statystyki ze szpitali mówią jednoznacznie jak jest. I na nic ten bełkot "płaskoziemców" bo fakty są jakie są :)

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

olds pisze:
10 lut 2022, 08:39

Ale żeby powoływać się na ortodoksyjny portal syjonistyczny (zresztą tworzony w Stanach i o bardzo ograniczonym zasięgu) to już dość grubo jak na polskiego patriotę. Do tego portal wyrwał z kontekstu wypowiedź profesora sugerując , że wypowiada się o niebezpieczeństwie szczepień grożącym ciężkim przebiegiem C19. W rzeczywistości profesor mówił tylko, że szczepionka COVID-19 „nie ma znaczenia”, ponieważ większość jego pacjentów była w podeszłym wieku i zachorowała na inną chorobę ze współistniejącymi chorobami. Te czynniki powodują, że rozwinęli ciężką chorobę COVID-19, a nie fakt, że zostali w pełni zaszczepieni. Cały wywiad w oryginale (wraz z jego oświadczeniem na fb z 27 lutego) możecie zobaczyć : https://www.techarp.com/science/jacob-g ... 9-vaccine/ . Serol - zamiast galopu Gisha wystarczy czasami poszperać i znaleźć PRAWDĘ co napisawszy nie mam zupełnie ochoty na kolejny etap gównoburzy.
Pamietam, że w szkole uczono mnie, że wyjątek potwierdza regułę. W przypadku płaskoziemców jest zgoła inaczej. Wyjątek zaprzecza regułom. Jak widać nauka "płaskoziemcom" wręcz szkodzi :d
I chyba trzeba sobie darować dalszą dyskusje bo to mija sie z celem. Bo odwoływać sie do rozumu jak widać mało skuteczne ;)

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Olds wyciągam wnioski w twoim stylu jesteś ANYTSEMITĄ i basta. Taki linków są setki tylko każdy kto kwestionuje ten eksperyment jest banowany, dane, linki, wiadomości znikają.
Co się zmieniło od czasu wielkiej pandemii świńskiej grypy gdzie np. Kopaczowa wysłała w kosmos pfizera i innych nagle jazgot pandemi zniknął. Jak dobrze pamiętam wtedy 60 śmiertelnych NOPów zamkneło program szczepień.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zakaven »

Jesli uważasz, że szczepionki nie zapobiegają ciężkiemu przebiegowi zachorowania na covid a również i smierci to nie mamy o czym rozmawiać. Podobnie jak z kolesiem który nie wie/nie rozumie po co chirurg nosi maseczke :d
To jak z testem na inteligencje ;)
Bo statystyki ze szpitali mówią jednoznacznie jak jest. I na nic ten bełkot "płaskoziemców" bo fakty są jakie są :)
[/quote]

Ty, takim kretynem jesteś od urodzenia? Naprawdę myślisz, ze jak zarzucisz forum 15 bezsensownymi postami i "gównoburzą" to masz rację?
W takim razie Cię podsumuję. Jeszcze raz, oficjalne, aktualne dane Ministerstwa Zdrowia:
https://www.gov.pl/web/szczepimysie/rap ... o-covid-19
Do Polski dostarczono (dane w zaokrągleniu) 108 mln dawek, wstrzyknięto 52,5 mln dawek. Na moje proste pytanie co się stanie z 55 mln dawek dostarczonych a niewstrzykniętych, gdy aktualnie brak chętnych? Chętnych brak pomimo wydanych (ciekawe ile?) potężnych pieniędzy na promocję szczepień przeciw covid-19. Cblondyn odpowiada, że... dobrze że szczepionek jest więcej, że 3 dawkix39 mln (ch...wie o co comn) a... to można zamrozić :roll: Weź się zamroź, naprawdę przysłużysz się ludzkości, bo rozmnażanie takiego osobnika powinno być prawnie zakazane :lol:
Na stronie z danymi masz też wykresy, to sobie możesz AT zrobić :lol:
Od dłuższego czasu, imbecylu, prowadzisz "dyskusje" wg tego samego schematu, z różnymi userami na różne tematy :!:
Jesteś przypadkiem beznadziejnym, ni w ch... nie rokujesz :lol:
I przypominam, nie pisz mi pw :!:

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

ninjaproject pisze:
09 lut 2022, 15:38
zakaven pisze:
09 lut 2022, 14:26
ninjaproject pisze:
09 lut 2022, 12:09
Japończycy i Chińczycy od dawna chodzą w maseczkach, gdy kaszlą i kichają, bo mają kulturę i honor osobisty, żeby innych nie narażać. Od dawna, nie mam na myśli czasów covida, tylko znacznie wcześniej.
:roll: Doprawdy? Zawsze MÓWILI, że to ze względu na złą jakość powietrza i smog ale... widać znasz inną teorię.
Nie mów tego głośno.
Nie wiem kto ci to mówił???
Akurat maseczka nie poprawi jakości powietrza.
Musieliby chodzić w militarnych maskach p-gaz.
Czyli, słyszałeś kolejny absurd wyjęty z tylnej części ciała, gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę.
Nikt mi nie mówił, widziałem :!:

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

zakaven pisze:
10 lut 2022, 10:45

Ty, takim kretynem jesteś od urodzenia? Naprawdę myślisz, ze jak zarzucisz forum 15 bezsensownymi postami i "gównoburzą" to masz rację?
W takim razie Cię podsumuję. Jeszcze raz, oficjalne, aktualne dane Ministerstwa Zdrowia:
https://www.gov.pl/web/szczepimysie/rap ... o-covid-19
Do Polski dostarczono (dane w zaokrągleniu) 108 mln dawek, wstrzyknięto 52,5 mln dawek. Na moje proste pytanie co się stanie z 55 mln dawek dostarczonych a niewstrzykniętych, gdy aktualnie brak chętnych? Chętnych brak pomimo wydanych (ciekawe ile?) potężnych pieniędzy na promocję szczepień przeciw covid-19. Cblondyn odpowiada, że... dobrze że szczepionek jest więcej, że 3 dawkix39 mln (ch...wie o co comn) a... to można zamrozić :roll: Weź się zamroź, naprawdę przysłużysz się ludzkości, bo rozmnażanie takiego osobnika powinno być prawnie zakazane :lol:
Na stronie z danymi masz też wykresy, to sobie możesz AT zrobić :lol:
Od dłuższego czasu, imbecylu, prowadzisz "dyskusje" wg tego samego schematu, z różnymi userami na różne tematy :!:
Jesteś przypadkiem beznadziejnym, ni w ch... nie rokujesz :lol:
I przypominam, nie pisz mi pw :!:
Płaskoziemca się zdenerwował. :D
Już samo to, że przygłup mi ubliża jest dla mnie komplementem ;)

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

https://www.youtube.com/watch?v=Tnsa_rI ... 7COfficial
Uwaga, tam są bardzo mocne sceny!
[/quote]

Można to zobaczyć nie mając konta google?

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

[/quote]

Tu może pomóc jedynie solidny wpier.ol :roll: Czego z całego serca życzę :lol:

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

zakaven pisze:
10 lut 2022, 11:25
Tu może pomóc jedynie solidny wpier.ol :roll: Czego z całego serca życzę :lol:
[/quote]

Myślisz, że jak zaczniesz bluzgać to doda ci to jakiejś większej wiarygodności? ;)
To tylko przejaw ułomności intelektualnej co jest typowe dla przygłupa :)
To tak gwoli wyjasnienia, że robiąc "wioche" wystawiasz o sobie świadectwo ;)

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Ja się dziwie jak można wierzyć temu rządowi jak go nazywasz "PISbolszewią", który robi takie rzeczy że głowa boli do spółki z mediami, które żerują na tej całej "Histerii pandemicznej" ??
prof. Szumowski jednego dnia w RMF mówi: "maski w niczym nie pomagają" kilka dni później: maski obowiązkowe
dr (od ekonometrii) Niedzielski: "99% zakażonych to osoby...." - Mistrz statystyki złapany na manipulacji niczym się nie przejmuje i produkuje następne gnioty.
W międzyczasie jest prowadzona realna statystyka ale ona nie przebija się przez medialną nagonkę pandemii. Nikt nawet nie ruszył oficjalnych statystyk Pfizera. Dlaczego ? Bo jak ktoś się do nich by dobrał to oni zawsze powiedzą:
"Proszę bardzo dane mamy i mieliśmy opublikowaliśmy a dlaczego rządy, instytucje i media nie wzięły ich pod uwagę tego nie wiemy".

Wierzycie temu skompromitowanemu i skorumpowanemu rządowi ? Jeszcze tam gdzie dochodzi do styku korporacji, których lista grzechów, kar, wyroków sądowych i afer nie ma końca ?
"If music is dying musicians are killing it" - MP

ODPOWIEDZ