DayTrading: Czwartek 03.02.2022
DayTrading: Czwartek 03.02.2022
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Czwartek 03.02.2022
dygus zamnknal sie o 22 a na zakonczenie 330 pipiek w dol ....esy zarabiaja ... reczne zamkne ale 13k w zasiegu
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Czy EBC rozczaruje kupujących euro?
-
- Gaduła
Jakby trochę pocisneli, to w poniedziałek może nie być śladu po spadkach.
Na krótki się na s nie załapałem, na długi się nie pcham, bo uważam, że wrócą
Na krótki się na s nie załapałem, na długi się nie pcham, bo uważam, że wrócą
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są co najmniej abstrakcyjne. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych, jest czystym szaleństwem, żeby nie napisać zwykłą głupotą.
jak zawsze

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

gramy dt i tyle
zgasilem ski edka z wczoraj bo wole lki
z m5 to siedza na wsparciu kanalika 88
indeksy
to w zasadzie wariacje tylko na us100 mozna bylo wchodzic w ele bo prawie 500pip zeszli
reszta spokojnie up
tego nygusa nie daje sie w ramki oprawic bo tu tylko wariacje mimo iz dalej jest 2tys pip od szczytow
tu gra na sporym ryzyku ale ele dolozylem
w przyszlym tyg wrzuca troche pustego pieniadza i moze pod to

normalnie to us30 powinien byc teraz 4k od szczytu a jest 1k czyli pojbane korelacje zadnego sensu
tylko spekuła rzadzi
edek jakby roslo a tak zakladam to imo na 1,137x
ale musza utrzymac sie teraz ramy gora do 1,1275zejscie bo nizej to spadki
zgasilem ski edka z wczoraj bo wole lki
z m5 to siedza na wsparciu kanalika 88
indeksy
to w zasadzie wariacje tylko na us100 mozna bylo wchodzic w ele bo prawie 500pip zeszli
reszta spokojnie up
tego nygusa nie daje sie w ramki oprawic bo tu tylko wariacje mimo iz dalej jest 2tys pip od szczytow

tu gra na sporym ryzyku ale ele dolozylem
w przyszlym tyg wrzuca troche pustego pieniadza i moze pod to

normalnie to us30 powinien byc teraz 4k od szczytu a jest 1k czyli pojbane korelacje zadnego sensu

tylko spekuła rzadzi

edek jakby roslo a tak zakladam to imo na 1,137x

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Pasjonat
i co wy na to jak widzicie indeksy ?