Niech mi ktoś powie o co tutaj chodzi ? Czy dalej mamy hossanne czy moze jednak to tylko korekta spadkow ? Bo jak korekta spadkow to ok i pasowałoby powoli zaczynać w dol schodzić , ....ale na dzis to nie widzę nic co miałoby sugerować spadki. Raczej na hossanne mi to wyglada.
Nasdaq sie znowu plącze jebaniec o poziom 15127 , od którego miał sie odbić i pójść na 18200 ( przed zwałą ) bo zwały na 13700 nie miałem w planach hosannowych ...
Bądź tu mądry ...
DayTrading: Wtorek 01.02.2022
Re: DayTrading: Wtorek 01.02.2022
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
ja tez myslalem , ze 13k to najnizszy wymiar kary a tu musk pewnie przerzuca kapuche aby wywalic high... wyglada jakby h4 i d1 moglo to zatrzymac ale takie cos konczy sie potem 1000pip w gore jak tak ladnie to widacnavik pisze: ↑01 lut 2022, 22:41Niech mi ktoś powie o co tutaj chodzi ? Czy dalej mamy hossanne czy moze jednak to tylko korekta spadkow ? Bo jak korekta spadkow to ok i pasowałoby powoli zaczynać w dol schodzić , ....ale na dzis to nie widzę nic co miałoby sugerować spadki. Raczej na hossanne mi to wyglada.
Nasdaq sie znowu plącze jebaniec o poziom 15127 , od którego miał sie odbić i pójść na 18200 ( przed zwałą ) bo zwały na 13700 nie miałem w planach hosannowych ...
Bądź tu mądry ...

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Po mojemu jak maja byc spadki to z tych poziomow , bo jak przewalimy je i pójdziemy wyżej to nowe szczyty raczej pewne, wiec jak ma byc „rynek misia” to niech misie biorą się do roboty .
Na SP ( D1) weszliśmy nad sma200 to jak juz weszliśmy to do sma100 pewnie dociągną i dostaną zadyszki . Przy sma100 jest tez LT która połamali wiec próba wejścia powyżej LT pewnie bedzie bo i czemu nie, a jak wejdziemy powyżej LT to dopiero poziom 4740 moze sprawić kłopotów trochę ... ihmo
Ps. Jak zrobią odbicie w kształcie V i pójdą na nowe ATH to poczuje sie „ wydymany”
.... (a na to wyglada )

Na SP ( D1) weszliśmy nad sma200 to jak juz weszliśmy to do sma100 pewnie dociągną i dostaną zadyszki . Przy sma100 jest tez LT która połamali wiec próba wejścia powyżej LT pewnie bedzie bo i czemu nie, a jak wejdziemy powyżej LT to dopiero poziom 4740 moze sprawić kłopotów trochę ... ihmo
Ps. Jak zrobią odbicie w kształcie V i pójdą na nowe ATH to poczuje sie „ wydymany”

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...