Widzisz nygusa podobnie jak ja ( i tego sie obawiamXAB pisze: 16 gru 2021, 11:08
cos mam obawy ze glowny ruch zrobili i teraz do swait bedzie takie tam troszke w gore i w dol
ale chocby na dax te 300 stowki mogliby jeszcze wyrwac bo usrance juz po swietach a frycki dopiewro je beda miec jak my
chetnie w ok 16k uderzylbym juz eskami![]()
KROTKIE GRANIE I ZADNYCH MOCA WEJSC I TYLE
narazie bezrybie bo ja swoje chyba juz w grudniu zarobilem teraz tylko na dniowke tyram
DayTrading: Czwartek 16.12.2021
Re: DayTrading: Czwartek 16.12.2021
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
To fakt cisza się zrobiła. Wielcy mistrzowie odpłynęli na szerokie wody.
Na kanale yt i zoom Zaorskiego siedzi bardzo dużo osób ale informacyjnie tam sieczka bo się przekrzykują. Może "nasi" też tam
...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!
Siema i jak indeksy trzeba znow sie na short zasadzic.Nat gas mam jeszcze w longach i niewiem czy gasic czy czekac?Ktos cos o gazie sie wypowie?
Merytorycznie to niearniarni pisze: 16 gru 2021, 11:50 Siema i jak indeksy trzeba znow sie na short zasadzic.Nat gas mam jeszcze w longach i niewiem czy gasic czy czekac?Ktos cos o gazie sie wypowie?
...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!
Dlaczego akurat wtedy i L czy S?
Nasdq short
pewnie za wczesnie ale licze na korekte na otwarciu us
pewnie za wczesnie ale licze na korekte na otwarciu us
To trzeba mieć końskie zdrowie
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Nasdq dokladka short sl dla wszystkich pozycji na 16515
Mogą chcieć na święta nowe ath zrobić, tego się obawiam