W ogóle, bardzo mało pijam alkoholi.
Być może dlatego mam jasny umysł.
[/quote]
Szanuję.
Pomęczę Was jeszcze trochę, taksówka będzie dopiero za 25 min.

Nie czytałem tego tak ostatnio i nie mogę już tego znaleźć. Nawet nie pamiętam szczegółów.Anomalia pisze: 25 lis 2021, 16:42 Ten wątek mnie zaciekawił. Czy byłbyś tak uprzejmy by podać jakiekolwiek konkrety dotyczące tej sprawy, bym mogła sobie porządnie ten temat przybliżyć? Będę Ci bardzo wdzięczna![]()
Już nie przeszkadza.zakaven pisze: 25 lis 2021, 17:24 Ninjaproject, tak zapytam, czy Tobie taki zasób wiedzy pozwala jeszcze zarabiać na forexie, czy może już przeszkadza?
Haha. Brawo Ty. I baw się dobrze, w końcu dzisiaj ... hmm ... czwartek, czwarteczek, czwartunio.
Hmmm, znowu jakiś taksówkarz zarobi na pijanym kliencie!
Jeszcze jakbyś to połączył z tematem ocieplania klimatu to byłbym wdzięcznyzakaven pisze: 25 lis 2021, 16:37
A Cblondyn powiem Ci tak: mnie w szkole podstawowej na historii uczyli zupełnie czego innego niż uczą teraz...a w '53 jak umarł Stalin to ludzie na ulicach Polski płakali
P.S. Cblondyn, nie opowiedział mi o tym oszołom z yt...
Nie no, po technikum, to już się czegoś od takiego wymaga!Cblondyn pisze: 25 lis 2021, 17:54Jeszcze jakbyś to połączył z tematem ocieplania klimatu to byłbym wdzięcznyzakaven pisze: 25 lis 2021, 16:37
A Cblondyn powiem Ci tak: mnie w szkole podstawowej na historii uczyli zupełnie czego innego niż uczą teraz...a w '53 jak umarł Stalin to ludzie na ulicach Polski płakali
Bo temat antyszczepionkowców, płaskoziemców czy negowania efektu cieplarnianego jeszcze nie spotkałem w literaturze naukowej a tym bardziej podręcznikach szkolnych
Głównie na forach czy własnie na YT. "Prorocy" i "ałtorytety" z Koziej Wólki po technikum![]()
Pamiętamy ninjaproject, ze jesteś po technikum. Nie wiem czy wiesz, ale od lat '70 i '80 trochę się zmieniło, obecnie zawodówek prawie nie ma, za to prawie wszyscy są po studiach. Głównie internetowych....ninjaproject pisze: 25 lis 2021, 18:03Nie no, po technikum, to już się czegoś od takiego wymaga!Cblondyn pisze: 25 lis 2021, 17:54Jeszcze jakbyś to połączył z tematem ocieplania klimatu to byłbym wdzięcznyzakaven pisze: 25 lis 2021, 16:37
Bo temat antyszczepionkowców, płaskoziemców czy negowania efektu cieplarnianego jeszcze nie spotkałem w literaturze naukowej a tym bardziej podręcznikach szkolnych
Głównie na forach czy własnie na YT. "Prorocy" i "ałtorytety" z Koziej Wólki po technikum![]()
Po zawodówce, co najwyżej, a czasami to po podstawówce.
Cblondyn pisze: 25 lis 2021, 17:54Jeszcze jakbyś to połączył z tematem ocieplania klimatu to byłbym wdzięcznyzakaven pisze: 25 lis 2021, 16:37
Próbowałem Ci to uzmysłowić ale widzę że powinienem odpuścić. Bez urazy.Cblondyn pisze: 25 lis 2021, 13:20 Dokładnie. I o tym juz nawet uczą w szkole podstawowej i jest wiedzą powszechną. Nie dotyczy "ignorantów"![]()