Generalnie po to są... ale widzisz ...zmówili sie na forum na spadki i zepsuli wszystko

Ale na serio tera...
16 k wystarczy korekty? czy łamiemy i na 15900 jakieś wyhamowanie dopiero ?
Generalnie po to są... ale widzisz ...zmówili sie na forum na spadki i zepsuli wszystko
Mistrzu powiedz lepiej do ilu bedą tak szmacić mojego nasdaqa wg Ciebie, bo dla mnie każde zielone m5 to juz „ sygnał” do wzrostów
zaraz pewnie odbije. zaraz się zapoda L
Też to znam, zaprzeczanie swoim wejściom. Takie to psychologiczne.
Pisałem jakiś czas temu, że jak na forum napiszę to jest odwrotnie. Dopóki siedzę cicho to jest ok. Dlatego mało piszę
wojtalo pisze: ↑09 lis 2021, 20:53Pisałem jakiś czas temu, że jak na forum napiszę to jest odwrotnie. Dopóki siedzę cicho to jest ok. Dlatego mało piszę
Co do zasięgów - zgadzam się że raczej w dół, nie wiem czy 1,10 ale napewno (takie coś istnieje na forexie?) będzie jeszcze jedna fala poniżej 1,15. Pytanie czy już, czy rzeczywiście jeszcze poprawimy dzisiejsze szczyty. Moja psychika i styl gry nie pozwala na kiszenie stratnych pozycji po 40-50 pips, więc waham się jak to teraz ugryźć.
Btw uczepiłeś się Kermita jakbyś umoczył przez Jego wpisy, a przecież każdy gra po swojemu. Jemu widocznie minus 100 czy 200 pips na tablicy nie zamkniętych zleceń nie robi różnicy, może zamyka, usrednia, jakkolwiek z tego wychodzi. Nie sądzę żeby moczył. A pomylić się każdy może. Z resztą, co będzie jak po 1,147 zobaczmy powolny marsz w górę na 1,25? Nie wiemy przecież co będzie za 3 miesiące.