navik pisze: 09 lis 2021, 12:21
Nie chcą za bardzo spadać na indeksach co ? ...
My tutaj debatujemy, wróżymy z fusów i próbujemy ustalić co i jak ma byc, a Oni swoje .... w górę i w górę ... łobuzy
ub miesic tak kombinowali ze niby chca spadku a potem przeechali miskow nowymi ath
ja zakladam ze moze zwale po weekendzie dopiero zrobia ale to wrozby
moze jeszcze te twoje piecset cos tam na nygusie wydusza
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
navik pisze: 09 lis 2021, 12:21
Nie chcą za bardzo spadać na indeksach co ? ...
My tutaj debatujemy, wróżymy z fusów i próbujemy ustalić co i jak ma byc, a Oni swoje .... w górę i w górę ... łobuzy
ub miesic tak kombinowali ze niby chca spadku a potem przeechali miskow nowymi ath
ja zakladam ze moze zwale po weekendzie dopiero zrobia ale to wrozby moze jeszcze te twoje piecset cos tam na nygusie wydusza :arrow:
Docelowo 16776 jest do zrobienia i wcale zdziwiony nie będę jak tam pójdziemy w tym ruchu i dopiero wtedy jakaś korekta 500- 800 pkt w dol .
Ps. ( ciekawostka) Zobacz sobie na miesięczne świeczki i na świeczkę z listopada 2020r i porównaj ją do miesięcznej z października ...uderzające podobieństwo
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...