Dajemy radę... chociaż w szachy nie umiem,,, może na emeryturce będzie czas

Dobrze idzie.
Dajemy radę... chociaż w szachy nie umiem,,, może na emeryturce będzie czas

To co Navik, full depo L na Nasdaq i trzymamy przez weekend ?

No nie żartuj . Na weekend bez pozycji zostaje , nauczyłem sie wreszcie zamykać na weekend i nie chce tego zmieniac

Chyba o to chodzi żeby zachęcić ludzi do kupna przewartosciowanych akcjiarniarni pisze: 05 lis 2021, 20:37 dzienne na wzrosty tygd na wzrosty tak ze nic tu innego nie widac tylko long
patrzac na miesieczny to long sie normalnie boje grac

jak dla mnie taka hiperbola wzrostowa powinna zakonczyc sie tylko w jeden sposob

Ładnie nadziałeś. Ja już skeszowałem wszystko. Pamiętaj, że koniec o 21.navik pisze: 05 lis 2021, 20:22No nie żartuj . Na weekend bez pozycji zostaje , nauczyłem sie wreszcie zamykać na weekend i nie chce tego zmieniac
Ale od poniedziałku moze coś sie zaeLżbietuje . Zobaczymy co bedą rysować . Dzisiejsza D1 nie napawa radością ale moze nie bedzie aż tak źle
Edit. Na SP i DJ te dzisiejsze D1 nie sa takie straszne w sumie.
Jeszcze wlazłem w L po 353 , full depo , do końca potrzymam

Bardzo rozsądnienavik pisze: 05 lis 2021, 20:22No nie żartuj . Na weekend bez pozycji zostaje , nauczyłem sie wreszcie zamykać na weekend i nie chce tego zmieniac
Ale od poniedziałku moze coś sie zaeLżbietuje . Zobaczymy co bedą rysować . Dzisiejsza D1 nie napawa radością ale moze nie bedzie aż tak źle
Edit. Na SP i DJ te dzisiejsze D1 nie sa takie straszne w sumie.
Jeszcze wlazłem w L po 353 , full depo , do końca potrzymam