DayTrading: Poniedziałek 11.10.2021
Re: DayTrading: Poniedziałek 11.10.2021
Już Was zamęczyłem
?

Byłem na spacerze, przechodziłem obok gościa sprzedającego drewno kominkowe, pomyślałem zadzwonię z ciekawości. Grab układany, wg sprzedawcy sezonowany 2 letni, 320 zł/mp, na pewno netto.
Czyli wciąż taniej gazem 

pzdr
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
Tak naprawdę nie wiem, jeżeli oczywiście mówimy o gazie ziemnym. Po 20 latach (sic!) podłączyli mi gaz ziemny, do ogrodzenia, jestem w trakcie załatwiania formalności aby był doprowadzony do domu. Wiem, że to nie miejsce ale napiszę...
Przez 20 lat korzystam z wkładu kominkowego renomowanej, niestety niemieckiej firmy, z rozprowadzeniem ciepłego powietrza, c.w.u. oraz ogrzewanie podczas melanżu zapewnia zakopana butla, chyba 2700l na propan-butan. Propan-butan wraz z opłatą za użytkowanie jest niewspółmiernie drogi do gazu ziemnego a tym bardziej do komika...Nie ma nic lepszego niż ciepło z żywego ognia, ono jest niepowtarzalne, ponad to nagrzany szamot długo oddaje ciepło. Jak wszystko ma swoje wady...musisz przynieść, napalić, wybrać popiół

-
- Gaduła
u mnie plany realizują się w taki scenariusz .. DAX...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
edek
dalej straty duze ale juz wiatru powiew 40k prawie
https://zapodaj.net/51a27cae668f9.jpg.html
powoli łapię oddech swiezego powietrza
indeksy lki czyli nuda na dt
dalej straty duze ale juz wiatru powiew 40k prawie
https://zapodaj.net/51a27cae668f9.jpg.html
powoli łapię oddech swiezego powietrza
indeksy lki czyli nuda na dt
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Przyjacielu gdybym Cię nie lubił i nie uważał to rzekłbym że problem z prawym okiem posiadasz

Zamknąłem es na ng i otworzyłem el, tak sie kurwa dzisiaj bawię 

-
- Gaduła