Stomper
Witam
Stomper rzeczywiście ma większe SL od TP, ale rekompensuje to jego duża skuteczność.
Dlaczego grać przeciw stomperowi skoro zarabia? Po pierwszym miesiącu gry w realu na moich nowych ustawieniach z niecałych 200$ zarobił ponad 1000$ (tylko w lutym). Narazie gram jeszcze przy małym risku
Pozdrawiam wytrwałych stomperowiczów (o ile jeszcze tacy są)
Miłego weekendu, trzeba iść coś wypić
Stomper rzeczywiście ma większe SL od TP, ale rekompensuje to jego duża skuteczność.
Dlaczego grać przeciw stomperowi skoro zarabia? Po pierwszym miesiącu gry w realu na moich nowych ustawieniach z niecałych 200$ zarobił ponad 1000$ (tylko w lutym). Narazie gram jeszcze przy małym risku
Pozdrawiam wytrwałych stomperowiczów (o ile jeszcze tacy są)
Miłego weekendu, trzeba iść coś wypić

Czytalem tu kiedys wczesniej ze nie bardzo zarabia i jedna strata potrafi cale zyski przekreslic jaki jest stosunek tp do sl ?
po roku bedziesz mial kilkanascie duzych baniek
a jak zwiekszysz risk bedziesz miliarderem 
400% miesiecznie przy malym riskuj4ceeq pisze:Po pierwszym miesiącu gry w realu na moich nowych ustawieniach z niecałych 200$ zarobił ponad 1000$ (tylko w lutym). Narazie gram jeszcze przy małym risku

Oj miliarderem to chyba nie tak szybko bo wraz ze wzrostem depo powinno ograniczać się risk.xpep pisze:jak zwiekszysz risk bedziesz miliarderem
Najważniejsze, że wypłaciłem już połowę depo i teraz stomper gra już za swoje

Na eurofranku, choć równolegle testuje go na kilku innych parach (ale już na demo) i też sobie radzimaciekl pisze:j4ceeq podpowiesz na jakiej parze?
Powodzenia!

Tak podejrzewałem, bo to druga logiczna dla stompera para walut. Wydaje mi się, że jeszcze na USDCAD w czasie nocy w ameryce mógłby działać, ale jeszcze nie udało mi się dobrać parametrów.j4ceeq pisze: Na eurofranku, choć równolegle testuje go na kilku innych parach (ale już na demo) i też sobie radzi
-
- Bywalec