czekac
albo raczej brac jak spada
wg mnie dalej nie ma potwierdzenia co chca naprawde grac a w srodku to grac trzeba umiec
czekac
dlatego mam slke na 4 pipy i taka strate to olewka bo dla mnie to nic, wywalą to nie dokladamnavik pisze: ↑30 sie 2021, 14:16Tak XAB 4513 jest , ale to tylko miejsce w którym „coś” sie moze zadziać . Spadkow nie widać, a kolejnym takim miejscem do którego mogą zmierzać jest 4541 a dalej 4560 .
Ja na ten moment nie widzę na wykresie sygnałów do spadków. I pewnie nie zobaczę aż do wrześniowego FED-u moze wtedy coś powiedzą co odmieni sentyment na rynku, bo do tej pory wydaje sie ze nic sie nie zmienia od ponad roku i nie ma powodów do spadkow.
To że jest „ wysoko” to nie powód, bo przecież ciagle jest wysoko bo ciagle rośnie. ....ihmo oczywiście .![]()
u mnie lampka ostrzegawcza zapali sie na 15625 .
Bez cierpliwości w tym biznesie, to można się narobić a nie zarobić.navik pisze: ↑30 sie 2021, 16:09u mnie lampka ostrzegawcza zapali sie na 15625 .
Tp dla tego L które wziąlem dzisiaj ustawiłem na 15670 jezeli wejdzie to ok. jezeli nie wejdzie tez ok . pozycje dzis zamkne na koniec dnia lub jak tylko zacznie sie coś dziac niepokojącego
edit . Cierpliwość to u mnie deficytowy "towar"![]()