Dołożyłem do malowidła kolejna różowa kreskę tym razem po szczytach , myśle ze tam jutro dojdziemy okolice 15135-140 ... ( kreska jest różowa bo cena dość ładnie reaguje na ten kolor )
Taaa...moze ja głowa rozboleć
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
czyli nie zgasil
ZAK to my te lke mu w nocy przycisniemy
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
A tak na poważnie to na nasdaq, dla mnie, układ jest spadkowy. Jutro piątek, sp500 i dax równie dobrze mogą pociągnąć w górę jak i w dół. Na daxie większe prdp w dół, ale może jeszcze to nie koniec tego wybicia... nie ma co zgadywać, jutro się zobaczy.
A tak na poważnie to na nasdaq, dla mnie, układ jest spadkowy. Jutro piątek, sp500 i dax równie dobrze mogą pociągnąć w górę jak i w dół. Na daxie większe prdp w dół, ale może jeszcze to nie koniec tego wybicia... nie ma co zgadywać, jutro się zobaczy.
TY duzo wczesniej te ski meczysz to chyba juz cie niezle wkarwiaja
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ostatnio zmieniony 12 sie 2021, 22:49 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Na h1 ten kanal który narysowałeś u mnie wyglada tak :
( czarne kreski ) czyli wyszli górą. Oczywiście mogą wrócić w dol bo kto im zabroni ?
dlatego ja pisalem o 100 bo wyzej to spoko moga i na 200 pojsc
a 100 to niczego nie zmienia
pojscie na te twoje 135
to by bylo chore jakby 200 nie pomacali wtedy no oki 180
Ostatnio zmieniony 12 sie 2021, 22:57 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.