DayTrading: Poniedziałek 09.08.2021

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
XAB
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Poniedziałek 09.08.2021

Nieprzeczytany post autor: XAB »

ropa wti
zgasilem juz ske bo mam lki to taka opcja na 67,xx :P-64,xx / :?: poprawiamy 66,xx i na 62,xx
zgasilem tez lke na us30 bo jednak juz wole szukac esek :568:
ske na nq bede trzymał /straz juz jest oki
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
Sinus
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Sinus »

Niech ten Edek w końcu się zdecyduje!!!!!!!!!! Po co ja w to gówno wchodziłem, tylko strata czasu i czekanie
PiS forever

XAB
Fanatyk
Fanatyk

XAB pisze:
09 sie 2021, 09:34
ropa wti
zgasilem juz ske bo mam lki to taka opcja na 67,xx :P-64,xx / :?: poprawiamy 66,xx i na 62,xx
zgasilem tez lke na us30 bo jednak juz wole szukac esek :568:
ske na nq bede trzymał /straz juz jest oki
pozycje

https://zapodaj.net/bf94c88db20ba.jpg.html
jak w sieczkarni ? DT :!:

skracanie
https://zapodaj.net/20b830ca01a8f.jpg.html
juz mam lki nizej 65,8 czyli luzik bo iluzne depo jest tez wieksze
po robocie pap
https://zapodaj.net/98b60f048a4cd.jpg.html
mogliby choc do 65 to mocniej bym sie w lki dopakował ale chyba nie chca :(
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zakaven »

Cblondyn pisze: ↑
07 sie 2021, 13:17

Nie ma czegoś takiego jak "większa połowa". Warto to wiedzieć :)
I jak naliczyłeś tę "większą połowe" to zachodze w głowe?

Odliczając: dzieci i młodzież do 18 za których decyzję podjęli rodzice bądź opiekunowie, seniorów za których decyzję podjęły dzieci bądź opiekunowie oraz zatrudnionych w wojsku, policji, pozostałych służbach mundurowych, jak i w większości jednostek administracji publicznej, którzy to ludzie mieli wybór tylko w teorii. Przypomnę, że w Polsce, w sektorze państwowym pracuje ok. 4mln osób.
:roll: Wyrażenia "większa połowa" (również "mniejsza połowa") można użyć w określonej sferze komunikacji, w której precyzja semantyczna nie jest najistotniejsza, np. w języku potocznym, codziennym itp. W tej sytuacji połowa jest używana ze znaczeniem potocznym 'jedna z dwu części, na które coś zostało podzielone' (wsjp.pl)

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

zakaven pisze:
09 sie 2021, 13:57

Odliczając: dzieci i młodzież do 18 za których decyzję podjęli rodzice bądź opiekunowie, seniorów za których decyzję podjęły dzieci bądź opiekunowie oraz zatrudnionych w wojsku, policji, pozostałych służbach mundurowych, jak i w większości jednostek administracji publicznej, którzy to ludzie mieli wybór tylko w teorii. Przypomnę, że w Polsce, w sektorze państwowym pracuje ok. 4mln osób.
:roll: Wyrażenia "większa połowa" (również "mniejsza połowa") można użyć w określonej sferze komunikacji, w której precyzja semantyczna nie jest najistotniejsza, np. w języku potocznym, codziennym itp. W tej sytuacji połowa jest używana ze znaczeniem potocznym 'jedna z dwu części, na które coś zostało podzielone' (wsjp.pl)
A może w Polsce są ludzie bardziej wyedukowani niż ci się wydaje. I bardziej wierzą profesorowi medycyny niż kolesiom z YT czy FB ;)

szuler
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: szuler »

E/U
Możliwy nowy dolek

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zakaven »

Cblondyn pisze:
09 sie 2021, 14:02
zakaven pisze:
09 sie 2021, 13:57

A może w Polsce są ludzie bardziej wyedukowani niż ci się wydaje. I bardziej wierzą profesorowi medycyny niż kolesiom z YT czy FB ;)
:shock: To Ty nazwałeś większość nieukami. Zdrowy rozsądek z wiarą ma niewiele wspólnego :) Wiesz co? Nie mogę znaleźć aktualnych i wiarygodnych danych co do odsetka zaszczepionych lekarzy i np. posłów, może wskażesz źródło.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

zakaven pisze:
09 sie 2021, 14:12

:shock: To Ty nazwałeś większość nieukami.
Ja? Masz już chyba skleroze kolego :)
Co do wiary to nie ma z tym nic wspólnego. Skuteczność szczepień została udowodniona nie tylko naukowo ale i w praktyce :)
Dziwi mnie, że ktoś jeszcze o tym nie wie ;)

Awatar użytkownika
Sinus
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Sinus »

No to jedziemy z EDKIEM, co tu taka cisza? Chyba nie jedziemy ........ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Coś czuję, że te gnoje dalej mają ochotę spadać
PiS forever

XAB
Fanatyk
Fanatyk

pozycje
nie widac ale mam ski na nasdaq na us30 , na dax i na sp500 delik ale mam
no i lki ropka juz bdbbbbbbbbb/ dalej dt
https://zapodaj.net/3ffb81fe43654.jpg.html
ropa skrot do 3elek
nasdaq tez jest oki
https://zapodaj.net/d417e4bd375f5.jpg.html

Zablokowany