i patrzec na to M1 CHOCIAZ OD CZASU DO CZASU
drukary to maja banki dostep do kasy po 6sierpnia a jutro piątunio wiec moga byc cuda

na 26 jest 61,8 fb kolejne na 1,1808
choc dalej mam wrazenie ze tylko nas podpuszczaja

2br po 2lki ropa i sp500
No właśnie, każdy mądry jest po szkodzie, kto by przypuszczał, że zrobi się z tego spadający nóż, ważne jest dobrze uśrednić i wyjść bez większej straty. Na razie widać, że na równo 1,183 jest strefa buy, bo jak się tam pojawiamy od razu jest reakcja popytowa.wojtalo pisze: ↑05 sie 2021, 10:38XAB, bez sensu nie bez sensu, często takie rzeczy mi wchodzą:
https://www.tradingview.com/x/9ROn0sto/
Szliśmy do góry z celem powyżej 1,19, myślałem, że dane są tylko pretekstem do małej cofki, a że nie wyskoczyłem szybko? Trudno, 15 minut później też byłem mądry. Grunt, że udało się dokupić trochę wczoraj i wyskoczyć w sumie ze stratą około 14 pips. Do przeżycia, nie sądzisz? Oczywiście też dokupiłem za wcześnie bo trzeba było dzisiaj z rana to zrobić. A najlepiej to było brać S na szczytach i L na dołkach![]()
ja mam tylko lki na sp500 i ropienavik pisze: ↑05 sie 2021, 11:49Jutro jak dojadę do domu ( moze dojadę) . Dzis mam roboty po pachy i wszystko w galopie, czasu brak żeby śniadanie zjeść a co dopiero wykresy obserwować. ( właśnie mnie kontroluja celnicy i stoję jak pajac)
Tzn jakaś tam eLka jest bo jak inaczej żyć ? Bez pozycji? - nie da sie![]()