czyli na dzis byczki bzykniete na pol gwizdka bez dotyku

Nie bzykniete tylko wydymane po całościXAB pisze: 27 lip 2021, 19:24 no i 14770 mamy
czyli na dzis byczki bzykniete na pol gwizdka bez dotyku![]()
![]()
![]()
jutro to loteria zagra a nie technika ATSinus pisze: 27 lip 2021, 19:57 Dalej uważacie że EDEK zejdzie na nowe minima, po zamknięciu się powyżej 1.183xx? Może jutro zjazd przed FED na 1,17 i po FED góra?
Mój plan zakłada wzrosty do 15625 ...ale chyba trzeba go nieco zmodyfikować bo zakładałem tez korektę do 14900 i poziom 14900 miał zadziałać jak trampolina do dalszych wzrostów - tak sie niestety nie stało .zakaven pisze: 27 lip 2021, 20:24 Zamknąłem zdecydowaną większość esek na nygusie na zero i delikatnym plusie, w sumie mógłbym zamknąć wszystko z akceptowalną stratą ale do stratnych esek założyłem hedge. Zastanawiam się, czy to nie jest rozbieg do w.jebki , zgodnie z planem navika...zobaczymy jak zamkną.
Mam wątpliwości... a jak nie wiem co zrobić to najlepiej przeczekać i nie robić nic.
TO H1wojtalo pisze: 27 lip 2021, 21:44 Ja za to się po głowie drapię. Bo albo teraz duże L - jakby połączyć szczyty z 15 i 22.07 to mamy właśnie retest - albo jutro w okolicy 1,177x (o ile będzie) skasować wszystkie S i wola Boża. Gdybym dzisiaj się założeń trzymał to byłbym już w domu.