Sp500 na oporze, moim zdaniem dół i pod to gram. Najwyżej navik zarobi, co się chłopu należyXAB pisze: 22 lip 2021, 21:27 szcyt byl 158xx maja miejsce by straszyc zwlaszcza jakby usrance przeciagali jutro

Sp500 na oporze, moim zdaniem dół i pod to gram. Najwyżej navik zarobi, co się chłopu należyXAB pisze: 22 lip 2021, 21:27 szcyt byl 158xx maja miejsce by straszyc zwlaszcza jakby usrance przeciagali jutro
on dobrze zakreca w koncu to jego zawod i to mnie cieszy jak zarabia
DokładnieXAB pisze: 22 lip 2021, 21:35on dobrze zakreca w koncu to jego zawod i to mnie cieszy jak zarabia![]()
ja w sumie zawsze chcialem by tu wszyscy zarabiali a nie pierdzielili gupoty ze 80 procent na fx to traci
navik ma tylko jeden problem
jak ma dobra lke to ciezko mu zgasic
i po to jestesmy by czasem go postraszyc![]()
![]()
![]()
![]()
dlatego u nas to zapierniczyli robiac 1do20 czy 30zakaven pisze: 22 lip 2021, 21:45 To jedno z niewielu dobrych narzędzi /forum/, które powinno pomagać nam w tej nierównej walce.![]()
![]()
u mnie w nocy byl moment ze mialem karwa minus 5k eur do tylu na tablicynavik pisze: 22 lip 2021, 21:51 Ja mam tak ze złapie L ( dobre i duże ) i stawiam sl zaraz na be lub be+ . Cena wali w górę - super, „zarobiony” 5-10% no i oczywiście nie zamykam bo to MAŁO jest i widze juz poziomy z H4 i tam chce żeby cena doszła najlepiej za 5 minut. Cena wraca , ja nie mam czasu pilnować wykresu bo w robocie jestem takiej nie innej ( jedynie piątki mam wolne , lub czasami tez czwartki ) wycina mi sl i navik sie wku.wia ze nie zamknął jak był kilka stów do przodu.
Ot i taki to mój trejding jest .
Xab temat szeroki, ogólnie moim zdaniem dla większości 1:30 jest korzystniejszy, szczególnie dla tej mniej świadomej ale mc z 80% do 50% to już lepszy jest dla brokerni. Pewnie taki był deal lobby...ale to tylko moje przypuszczenia.