DayTrading: Czwartek 15.07.2021
Re: DayTrading: Czwartek 15.07.2021

rusza 1,18 czy nie

dobrze ze choc tyle podbili bo strzelilem sobie lkami w kolano dzis i tyram by wyjsc na zero

i dalej konca nie ma
bo jeszcze mi choc na 1,1825 potrzebne by szereg wyrownac

no oki 20 tez wystarczy,
na dodatek i na ropie mam podona sieczke i tez minus
/lki na ski kolomyja a nie trading/ dlatego indeksy spuscilem
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Sytuacja na E/D wygląda podobnie do kwietnia, z tą różnicą, że tam rosło i trochę szybciej. Też dywergencje, niby kliny i nie wiadomo co jeszcze. A tak po prostu mamy niższe szczyty i nizsze dołki. Po przemyśleniu stwierdzam że kopię się z koniem z tymi L-kami a to nie ma sensu. Jedziemy na dół i dopóki nie odbijemy chociaż powyżej ostatnich dołków tak pozostanie. Trudno, zamykam ze stratą.
pzdr
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
Dokładnie to takie ciągłe kopanie się z trendem, co podbiją to podaż ciśnie, ciągle robią dywergencję na tym kanale, ale ze strony podażowej ładnie 1,182 potwierdzili. Ten tydzień wiele wyjaśni według mnie. Zobaczymy po zaliczeniu 1,18 co dalej.
Do tego jak sobie policzę ile można było zgarnąć sprzedając szczyty to mnie krew zalewa...
pzdr
w.
w.
moje1,177 zaczyna dryndac wyrazniejSzpilaCz pisze: 15 lip 2021, 18:08 Dokładnie to takie ciągłe kopanie się z trendem, co podbiją to podaż ciśnie, ciągle robią dywergencję na tym kanale, ale ze strony podażowej ładnie 1,182 potwierdzili. Ten tydzień wiele wyjaśni według mnie. Zobaczymy po zaliczeniu 1,18 co dalej.
chyba ze z 1,18 zrobia sztuczne i mocna wsparcie
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
na nq pierwsze nieśmiałe L to 14670 ale takie z palcem na enterze bo moze ręce urwac
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...