edek tygodniowy - jak formacja pójdzie z trendem to jeszcze niejeden niedźwiedź może płakać
https://www.tradingview.com/x/2NQk9T1l/
DayTrading: Wtorek 13.07.2021
Re: DayTrading: Wtorek 13.07.2021
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
IMO kalendarz to już dzisiaj rozegrał...Kermit pisze: 13 lip 2021, 20:39jutro kalendarz to rozegra IMOwojtalo pisze: 13 lip 2021, 19:24 RGR nie RGR, jedziemy na dół (niestety dla mnie bo jedna Lka gdzieś tam została)
Jest po 19stej, chęci odwrotu nie ma. Jesteśmy przy minimach. Niestety nie widzę szans na wzrosty, raczej przebicie dołków.
pzdr
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
TO JEST ARTYZMwojtalo pisze: 13 lip 2021, 21:13IMO kalendarz to już dzisiaj rozegrał...Kermit pisze: 13 lip 2021, 20:39jutro kalendarz to rozegra IMOwojtalo pisze: 13 lip 2021, 19:24 RGR nie RGR, jedziemy na dół (niestety dla mnie bo jedna Lka gdzieś tam została)
Jest po 19stej, chęci odwrotu nie ma. Jesteśmy przy minimach. Niestety nie widzę szans na wzrosty, raczej przebicie dołków.
staneli dziady w jednym punkcie na edziu a ty rozmyslaj co dalej

spadki mimo szczytow na indeksach sa wiec oby downnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dobranoc
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
XAB, myślę że co najmniej 1,176x. Tam wypada ta linia dużego trójkąta u mnie. Możliwa podbitka w okolice 1,1795-1,18 ale chyba nie więcej.
pzdr
w.
w.