Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Pisz co dalej na eduardo i na los cablos. Tylko nie po pijaku. Chyba, że zawsze piszesz po pijaku
Też mnie kręci, żeby zamknąć i wejść w eleczkę
niech was dpki nie swedza czekac
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Pisz co dalej na eduardo i na los cablos. Tylko nie po pijaku. Chyba, że zawsze piszesz po pijaku
Też mnie kręci, żeby zamknąć i wejść w eleczkę
niech was dpki nie swedza czekac
XAB - ja mam łapki w spodniach, ale kusi
Ale eduardo i los cablos wychodzi mi, że statystycznie powinny odbić
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Ostatnio zmieniony 16 cze 2021, 20:58 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Podziękował. Mi na edim wychodzi, że powinni odbić. Do rana powinno stanąć w miejscu, rano zdecyduje.
3majcie się
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!