MT4 na Tablecie z Androidem

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 1067
Rejestracja: 24 sty 2011, 13:49

MT4 na Tablecie z Androidem

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Cześć. Mam tutaj tablet, za bardzo nie wiem jak się nazywa ponieważ książeczka, która była do niego dołączona nie miała tytułu, a na obudowie nic nie pisze :shock:

Z książeczki wiem, że działa on na Androidzie 2.2. Próbowałem już ściągnąć na niego platformę pod Androida ze strony Admiral Markets jednak nie było to możliwe ponieważ była to platforma dedykowana telefonom komórkowym z Androidem, a nie tabletom.

Ktoś z was ma może jakieś pomysły bądź doświadczenia związane z instalowaniem MT4 na tablet z androidem? Byłbym wdzięczny za wszystkie pomysły. Noo może poza tymi w stylu "zainstaluj windowsa na androida" ponieważ wiem że istnieje taka opcja jednak jest to raczej ostateczność.

Pozdrawiam.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 844
Rejestracja: 02 gru 2007, 11:50

Nieprzeczytany post autor: xpep »

Good Will Hunting pisze:Próbowałem już ściągnąć na niego platformę pod Androida ze strony Admiral Markets jednak nie było to możliwe ponieważ była to platforma dedykowana telefonom komórkowym z Androidem
niewiele tracisz, przesiadlem sie z windy na androida i ta aplikacja jest dosc slaba, rowniez szukam jakiegos zamiennika, najlepsze rozwiazanie to polaczenie z vps i remoteMT czy cos takiego

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 1067
Rejestracja: 24 sty 2011, 13:49

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Wiesz ostateczność to zainstalowanie sobie Windowsa na tablecie i ściągnięcie normalnej platformy MT4 takiej jak na komputer. Myślałem, że może ktoś będzie miał jakiś lepszy pomysł albo podda jakiegoś brokera który oferuje platformę na tablety z androidem, a nie tylko na apple.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

axb
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 85
Rejestracja: 08 mar 2009, 23:06

Nieprzeczytany post autor: axb »

a tez chiałem kupic sobie tablet z linuxem -mt4 nie będzie działać też?
musze poszperać czy oprócz androida coś ktoś oferuje

Buho
Gaduła
Gaduła
Posty: 102
Rejestracja: 19 maja 2011, 21:37

Nieprzeczytany post autor: Buho »

Witam,
Może spróbuj pobrać aplikacje z https://market.android.com
Ogólnie aplikacja na androida ostatnio sie rozbudowała (jeśli chodzi o wykresy) także niema tragedii i można grać.
Sam używam na telefonie z androidem.

pozdrawiam

aramisrobi
Uczestnik
Uczestnik
Posty: 3
Rejestracja: 10 wrz 2015, 14:26

Re: MT4 na Tablecie z Androidem

Nieprzeczytany post autor: aramisrobi »

Nie mogę zainstalować na tablecie Samsung Tab E . Komunikat twoje urządzenie nie jest zgodne . Nie wiem co się porobiło bo miałem zainstalowane i chodził

ODPOWIEDZ