Siema siema
Mam taki wskaźnik, który fajnie pokazuje mi silny trend przez co wiem kiedy wyjść z pozycji. Niestety, zawiesza mt4 i nie da się na nim pracować. Czy ktoś z Was ma może kod źródłowy (oczywiście na to nie liczę za bardzo) albo może mi podpowiedzieć o podobnym wskaźniku ?
Sęk w tym, żeby wskaźnik pokazywał że zaczął się silny ruch i trzeba uciekać z pozycji (jak na obrazku poniżej).
W załączniku obrazem z tym czego szukam i sam wskaźnik.
Bless!
Wskaźnik SRC - dobry, ale przycina mt4
Wskaźnik SRC - dobry, ale przycina mt4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ninjaproject
- Maniak
Re: Wskaźnik SRC - dobry, ale przycina mt4
Wskaźnik komercyjny, możesz obecnie kupić za ok. $89,-GuliwerFX pisze: ↑02 maja 2021, 18:55Siema siema
Mam taki wskaźnik, który fajnie pokazuje mi silny trend przez co wiem kiedy wyjść z pozycji. Niestety, zawiesza mt4 i nie da się na nim pracować. Czy ktoś z Was ma może kod źródłowy (oczywiście na to nie liczę za bardzo) albo może mi podpowiedzieć o podobnym wskaźniku ?
Sęk w tym, żeby wskaźnik pokazywał że zaczął się silny ruch i trzeba uciekać z pozycji (jak na obrazku poniżej).
W załączniku obrazem z tym czego szukam i sam wskaźnik.
Bless!
Reklamacje do sprzedawcy.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
- ninjaproject
- Maniak
PS. Tak znam lepszy wskaźnik - nazywa się wykres.
Gdy na wykresie nie widać żadnych oznak przewagi popytu nad podażą, to nie należy kupować.
Szczególnie wtedy, gdy kupowanie potencjalnie zagraża utratą konta.
Gdy na wykresie nie widać żadnych oznak przewagi popytu nad podażą, to nie należy kupować.
Dzięki, wezmę to pod uwagę.ninjaproject pisze: ↑02 maja 2021, 23:04PS. Tak znam lepszy wskaźnik - nazywa się wykres.
Wystarczyło ograniczyć świeczki na wykresie. Temat do zamknięcia, skasowania czy jak to tam kto woli.
- ninjaproject
- Maniak
To jest jeden z pierwszych punktów, o których wspominam w instrukcji do DadasTradingSystem!GuliwerFX pisze: ↑03 maja 2021, 00:14Dzięki, wezmę to pod uwagę.ninjaproject pisze: ↑02 maja 2021, 23:04PS. Tak znam lepszy wskaźnik - nazywa się wykres.
Wystarczyło ograniczyć świeczki na wykresie. Temat do zamknięcia, skasowania czy jak to tam kto woli.
Takie podstawy podstaw użytkowania platformy MT4.