prezent dla SWIEZAKA
masz na swięta i potrenuj
tak sie robi 1setke ha ha ha https://iv.pl/image/demo-pierwsza-setka.GtTGK2a
brakuje by ten edek troszke sie czesciej poruszal
to tylko edka gram tzn bawie sie
a powinienem wejsc na usd/try buchacha chaaaaaaaa
navik
zauwazyles
znowu wyszli nasdqiem nad 13k moze te 500 choc by sie przydalo
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ostatnio zmieniony 31 mar 2021, 17:31 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
falki to taka swoja kreskowka fioletowe paski
a zasieg
to jak ruszyli z 8xx do 13500 ---1sza to ok 5500 pip
z ok 13500 korekta do 11500 --2ga
to tylko dodac te ok 5500 i masz 15900 -3cia jak w ruskim banku plus minus 200 pip
tomciu znasz mnie ja nie jestem technik i nie przywiazuje wagi do dokladnych obliczen
a co najwyzej do kierunku i zasiegu do 100 pip
Ostatnio zmieniony 31 mar 2021, 17:48 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.