DayTrading: Czwartek 25.03.2021
Re: DayTrading: Czwartek 25.03.2021
co tu pojmować? to chyba normalne, a że żarcik taki to chyba się nie pogniewałeś?
pzdr
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
-
- Gaduła
Już nie wiem czy sobie żarty ze mnie robicie, czy poważnie mnie traktujecie? 
Ale mielą na tym edku i na dax, ale co podbiją edka to zaraz negują w dół. Dla mnie to sygnał, że w końcu tego edka mogą zwalić w dół. Ale to tylko takie moje odczucie na oko i wyczucie

Ale mielą na tym edku i na dax, ale co podbiją edka to zaraz negują w dół. Dla mnie to sygnał, że w końcu tego edka mogą zwalić w dół. Ale to tylko takie moje odczucie na oko i wyczucie

te dolary pln budujemy już eski czy wyżej czekamy? europln chyba 4,65. srebro pora na elki gra ktoś?
Adam, o sobie nie żartuję. XAB pisał wielokrotnie, że ma swoje dojścia.
pzdr
w.
w.
a o czyms takim slyszales ze jak grubas przekreca sie na lki to musi za wszelka cene trzymac jakis poziom i nie dac mu zejsc nawet o 10 pipow i ze w ciagu 1dnego dnia tak sie by mu nie udaloAdam_Kowal pisze: ↑25 mar 2021, 11:39Już nie wiem czy sobie żarty ze mnie robicie, czy poważnie mnie traktujecie?
Ale mielą na tym edku i na dax, ale co podbiją edka to zaraz negują w dół. Dla mnie to sygnał, że w końcu tego edka mogą zwalić w dół. Ale to tylko takie moje odczucie na oko i wyczucie![]()
boby poszla za szybko kontra gdyby chcial sie zapakowac na maksa
juz to pisalem powtarzam to rynek ktorym rzadza juz maszynki a my mozemy tylko gdybac i dobrze jak trafne
gdybanie
to jak z ropa
zamiast warowac juz poziom na 58 to masz nad 60 bo w kanale ktos bąka puscil i smierdzi

a edka masz 1,1814 czyli juz nie spada
KORELACJA JEST CAŁY CZAS TA SAMA
by gieldy rosly musi edek isc do gory potem moze sobie spadac
potrzebny jest tylko IMPULS bo jaka moc impulsu mozna ocenic ile ten edek moze urosnac w krotkim czasie
AMEN myk bo u mnie luz - mam lki na ind
1,1837 pierwsze istotne fbo
rusza to bedzie po robocie
Ostatnio zmieniony 25 mar 2021, 12:05 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Wg h1 i edi i kabel "muszą" być na up. Jak będdzie? Czas pokaże.Kermit pisze: ↑25 mar 2021, 10:56
bo tak mowi wykres i trend i wiecej nic nie potrzeba do trejdingu. A cala otoczke dlaczego uroslo to sie potem dowiesz od analitykow wszelkiej masci i teoretykow ktorzy dopasuja jakies zlote mysli po ruchu. Zreszta nie pierwszy raz
jakby to byl wykres h1 a nie dzienny to jakiej pozycji bys szukal na dzis? S czy L?
https://www.tradingview.com/x/Q8X4n3PP/
3majcie się

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
ede m5
https://iv.pl/image/ede-m5.Gtx7Jlr
widac kolor bialy dwie ident prawie formacje klina spadkowegoi
czyli jak poszedl rynek po 1szym klinie powinien zrobic to samo teraz
to co pisze wyzej najpierw 23fb
moze kop byc po danych z rynku zatr
https://iv.pl/image/ede-m5.Gtx7Jlr
widac kolor bialy dwie ident prawie formacje klina spadkowegoi
czyli jak poszedl rynek po 1szym klinie powinien zrobic to samo teraz
to co pisze wyzej najpierw 23fb

moze kop byc po danych z rynku zatr
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
hmm zeby nie te swietaszuler pisze: ↑25 mar 2021, 13:021000
oczek na daxie pod coronkę nie byłoby żle
https://invst.ly/u9l49

na razie zlaza znowu nizej i moze dobrze lki mi pasuja oby nie walneli za mocno
ropa
po 60,39 doskoczylo mi 200 b na ropie s bym cos w tabelce mial

Ostatnio zmieniony 25 mar 2021, 13:15 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gaduła
Ciekawe czy pójdą za cisem, do tej pory szybko negowali spadki. Chociaż teraz wybili wsparcieszuler pisze: ↑25 mar 2021, 13:021000
oczek na daxie pod coronkę nie byłoby żle
https://invst.ly/u9l49