to średnio masz dobrze
W – średnie dostosowanie
tylko uważaj na -...

– kowariancja,
to średnio masz dobrze
Ja testuję jednego automata, więc zaglądam tam okazjonalnie.
Brawo Ty!
Czy ja wiem? Nawet tutaj były journale z zyskownymi strategiami. Ja kiedyś dokładnie objaśniałem 3 osobom co i jak robię a i tak chyba nic z tego nie wynieśli. Mało tego, ostatnio zacząłem sobie pykać najprostszym systemem z RR 3/1 i też nie widzę problemu więc to chyba kwestia jakiegoś mindsetu czy konsekwencji i racjonalnego działania.
To załóż dziennik na forum pewnie każdy chętnie sie przypatrzy. A tym bardziej czegoś nauczyMorlok pisze: ↑25 mar 2021, 09:04Czy ja wiem? Nawet tutaj były journale z zyskownymi strategiami. Ja kiedyś dokładnie objaśniałem 3 osobom co i jak robię a i tak chyba nic z tego nie wynieśli. Mało tego, ostatnio zacząłem sobie pykać najprostszym systemem z RR 3/1 i też nie widzę problemu więc to chyba kwestia jakiegoś mindsetu czy konsekwencji i racjonalnego działania.
Dokładnie.Morlok pisze: ↑25 mar 2021, 09:04Czy ja wiem? Nawet tutaj były journale z zyskownymi strategiami. Ja kiedyś dokładnie objaśniałem 3 osobom co i jak robię a i tak chyba nic z tego nie wynieśli. Mało tego, ostatnio zacząłem sobie pykać najprostszym systemem z RR 3/1 i też nie widzę problemu więc to chyba kwestia jakiegoś mindsetu czy konsekwencji i racjonalnego działania.
Ja wtedy odpowiadam:Ile można mięsięcznie zarobić jeśli podejmuje się właściwe decyzje?
Odpowiedź:To jest błędne pytanie.
Pytanie powinno brzmieć:
"Ile potrzebuję mieć, żeby ryzykować w razie się straci?"
Tyle, żeby w razie się straci móc bez bólu i bez kredytów uzupełnić.
Popieram jesli oczywiście moge w tym sensie zgodności z kolega CblondCblondyn pisze: ↑25 mar 2021, 09:37To załóż dziennik na forum pewnie każdy chętnie sie przypatrzy. A tym bardziej czegoś nauczyMorlok pisze: ↑25 mar 2021, 09:04Czy ja wiem? Nawet tutaj były journale z zyskownymi strategiami. Ja kiedyś dokładnie objaśniałem 3 osobom co i jak robię a i tak chyba nic z tego nie wynieśli. Mało tego, ostatnio zacząłem sobie pykać najprostszym systemem z RR 3/1 i też nie widzę problemu więc to chyba kwestia jakiegoś mindsetu czy konsekwencji i racjonalnego działania.![]()