o ktorej jest rolowanie
DayTrading: Czwartek 18.03.2021
Re: DayTrading: Czwartek 18.03.2021
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji.  Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
DOKTOREK 
IDE JUZ DO TYCH TWOICH ELEK
  JA MAM SYGNAL JUZ

IDE JUZ DO TYCH TWOICH ELEK
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
nie bardzo rozumiem
o ktorej rolowanie
https://www.tradingview.com/x/lfAyc5oY/ na razie opór broni się dzielnie. Czy tym razem będzie przełamanie?

MUSISZ ZERKNAC u siebie bo u mnie juz po rolce wczoraj pisalem ze kontr marcowy u mnie juz nie ma wejscia gra czerwcowy
ide po lki tzn mam sygnalik juz na spadki daxa i mocny opor na 1474x
przedra sie to bedzie po sygnale
ale sygnal poszedl i kolejny szczycik dzis to moze raz na 100 wtedy
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
						- 

Adam_Kowal
 - Gaduła

Karwa mam S od 14500 na DAX i teraz nie wiem czy robić hedga, czy tak zostawić. Często jak robię hedga to kiepsko na tym wychodzę, bo właśnie wtedy cena najczęściej zawraca   

zadnego hedge terazAdam_Kowal pisze: 18 mar 2021, 15:41 Karwa mam S od 14500 na DAX i teraz nie wiem czy robić hedga, czy tak zostawić. Często jak robię hedga to kiepsko na tym wychodzę, bo właśnie wtedy cena najczęściej zawraca![]()
chyba ze dostaw ske ale to twoja kasa
musza to parcie skorekcic
BAX to lap te SSSS ja zamykam LLLLL DAX teraz 14738XAB pisze: 18 mar 2021, 15:20MUSISZ ZERKNAC u siebie bo u mnie juz po rolce wczoraj pisalem ze kontr marcowy u mnie juz nie ma wejscia gra czerwcowy
ide po lki tzn mam sygnalik juz na spadki daxa i mocny opor na 1474x
przedra sie to bedzie po sygnale
ale sygnal poszedl i kolejny szczycik dzis to moze raz na 100 wtedy
- 

Adam_Kowal
 - Gaduła

XAB pisze: 18 mar 2021, 15:46zadnego hedge terazAdam_Kowal pisze: 18 mar 2021, 15:41 Karwa mam S od 14500 na DAX i teraz nie wiem czy robić hedga, czy tak zostawić. Często jak robię hedga to kiepsko na tym wychodzę, bo właśnie wtedy cena najczęściej zawraca![]()
chyba ze dostaw ske ale to twoja kasa
musza to parcie skorekcic
ok