IC Markets
Re: IC Markets
Witam
chce zrobic wyplate z Icmarkets, zalezy mi na szybkosci
co bedzie szybciej zwrot na karte czy przelew na rachunek i ile dni to potrwa. Zlecenie zloze dzisiaj
pozdrawiam
chce zrobic wyplate z Icmarkets, zalezy mi na szybkosci
co bedzie szybciej zwrot na karte czy przelew na rachunek i ile dni to potrwa. Zlecenie zloze dzisiaj
pozdrawiam
Cześć,
No to od początku.
Na kartę możesz wypłacić tylko tyle, ile wpłaciłeś. Więc jeśli wpłacałeś kartą to tak też musisz wypłacić. I nie ma tu nic do "gadania". Czas księgowania zależy od banków - z reguły jest to 4-6 dni roboczych. Jeśli wpłacałeś przelewem, to na kartę wypłacić nie możesz.
Wypłata przelewem jest stosunkowo droga (20 AUD, niezależnie od kwoty transakcji) ale w przypadku mojego banku (Santader) czekam na przelew... 2 dni robocze. Więc działa to całkiem sprawnie

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
paypal jest jaszybszy. karta tez tak samo szybka ale uwaga jak kolegi nie więcej jak wpłaciłes. Spread w tej chwili na dax icm 18 pkt 24-03-21 godzina 17:37 bst
Spread na icm na de30 7. zdarza się że jest 2 lub 1.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a ty nie wiesz nic a jak nawet coś wiesz niczego się nie dowie człowiek od ciebie odpowiadasz pytaniem na pytanie nie wspomnę o kanale diskord totalne dno jakich nie spotkałem a twoje filmiki są tak denne że masakra.ninjaproject pisze: ↑18 mar 2021, 14:47Wiem, głównie do tego piję.
Miałem kilka "starć" z tym "gościem".
On zawsze wszystko wie lepiej, najlepiej, nawet.
Hi,
Czy to prawda że od 29 marca zmieni się dźwignia na kontach real z 1:500 do max 1:30 ?
Czy to prawda że od 29 marca zmieni się dźwignia na kontach real z 1:500 do max 1:30 ?
Tak, ale to tylko w Australii. Zmiany zapowiedziane już w październiku:
https://forexclub.pl/australia-forex-za ... nia-1-500/
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
ok, dzięki.
Kamień z serca bo już miałem szukać innego brokera...
Kamień z serca bo już miałem szukać innego brokera...
Niestety ue wzięła się i za australie. Ja też przeniosłem konto na seszele.
-
- Stały bywalec
Witam
Chciałem dopytać o potwierdzenie rachunku bankowego. Specjalnie do przelewów do nich zakładam dodatkowe konto walutowe i teraz pytanie czy przy zakładaniu konta w IC powinienem wysłać wyciąg z konta podstawowego (polskiego), czy walutowego z którego mam zamiar wpłacać-wypłacać od nich?
Z góry dziękuję
Chciałem dopytać o potwierdzenie rachunku bankowego. Specjalnie do przelewów do nich zakładam dodatkowe konto walutowe i teraz pytanie czy przy zakładaniu konta w IC powinienem wysłać wyciąg z konta podstawowego (polskiego), czy walutowego z którego mam zamiar wpłacać-wypłacać od nich?
Z góry dziękuję