dax nie gra korelacyjnie z edkiem dzis chca chyba na sile te 800 wyrwac
DayTrading: Czwartek 18.03.2021
Re: DayTrading: Czwartek 18.03.2021
zaczalem lki na edku i 5 ktr na sp500 na wykres tez aut

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Cześć niepokonani. Górna banda kanału na Dax to 15350 - 15400  jeśli nic po drodze się nie wydarzy i kasa będzie nadal pompowana w akcje szerokim strumieniem  

...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!
						- 

Adam_Kowal
 - Gaduła

Nie kumam skąd ta siła na DAX, już nawet Ameryka tak nie ciągnie.XAB pisze: 18 mar 2021, 11:23 zaczalem lki na edku i 5 ktr na sp500 na wykres tez aut
dax nie gra korelacyjnie z edkiem dzis chca chyba na sile te 800 wyrwac![]()
wg mnie zaplanowali se radosc na swieta , ze niby wszystko gra
bo i tak wiedza ze sie potem mocno zwala jak nie teraz to w kwietniu
ja pisalem o tym ze przez swieta moga zaklocic te spadki i utrzymac rynek w gorze

czyli jak normalnie bylo co miesiac moze tym razem nie byc
nie zauwazasz tego ale wzrosty daxa w porownaniu z hameryka to pryszczyk
powinni ze 16k dzis miec a 18 to wtedy byloby rowno
dlatego dax jest bardzo niebezpieczny jak rosnie dla miskow, bardziej niz gdy spada
bo jak beda chcieli walek zrobic to 15 k zrobia w 1 dzien a walki lubia robic

bo i tak wiedza ze sie potem mocno zwala jak nie teraz to w kwietniu
ja pisalem o tym ze przez swieta moga zaklocic te spadki i utrzymac rynek w gorze
czyli jak normalnie bylo co miesiac moze tym razem nie byc
nie zauwazasz tego ale wzrosty daxa w porownaniu z hameryka to pryszczyk
powinni ze 16k dzis miec a 18 to wtedy byloby rowno
dlatego dax jest bardzo niebezpieczny jak rosnie dla miskow, bardziej niz gdy spada
bo jak beda chcieli walek zrobic to 15 k zrobia w 1 dzien a walki lubia robic
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
tak, zdecydowanie dax jest bardziej niebiezpieczny dla miskow gdy rosnie niz gdy spada. W zyciu bym na to nie wpadl. Dzieki BaxXAB pisze: 18 mar 2021, 11:52
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji.  Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ok rozumiem i znikam bo znowu pitole glpty
zabraklo jak zwykla niz jak spada dla lkowiczow
					Ostatnio zmieniony 18 mar 2021, 12:15 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.

- 

Adam_Kowal
 - Gaduła

Może spadki się zaczną jak domkną lukę na Włochu? Niewiele im brakuje. No dobra dali odetchnąć, tylko czy Ameryka znowu nie wyciągnie. Ja na Sp500 mam lukę z wczoraj na -- o właśnie domknęli
raczej okolice 15800Tony S. pisze: 18 mar 2021, 11:44 Cześć niepokonani. Górna banda kanału na Dax to 15350 - 15400 jeśli nic po drodze się nie wydarzy i kasa będzie nadal pompowana w akcje szerokim strumieniem![]()
https://invst.ly/u6wga
https://invst.ly/u6wh3
Na Dax licytacja dokad doleci. 

Pora sprzedawac???