SWIEZY
Wezmiesz ty sie wreszcie za robote
bo ja z 10 baniek w marcu zobacz ile mam dzis NA demo? to tylko granie edkiem bo us30 tobym brokernie
rozwalil
miliony ci na DEMO SPIERNICZAJA HA HA HA
https://iv.pl/image/edek-na-demo.GtW3R07
to z nudow bo nie pukam w zasadzie dt gdyz mam ski na indeksach boby bylo wiecej gdyz edek troche sie ruszyl wreszcie
DayTrading: Piątek 12.03.2021
Re: DayTrading: Piątek 12.03.2021
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
XAB, dam Ci 10k. Podepniesz mnie pod to demo. Jak stracę to trudno, jak zarobię to jakoś się podzielimy, co Ty na to? 

pzdr
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
na demo to jest inna gra zwlaszcza gdy przekroczysz poziom i jak czujesz kierunek to grasz za maksa kasywojtalo pisze: 12 mar 2021, 15:27 XAB, dam Ci 10k. Podepniesz mnie pod to demo. Jak stracę to trudno, jak zarobię to jakoś się podzielimy, co Ty na to?![]()
obys tylko zdazyl teraz 37elek np postawic po 1000 lotow bo tyle juz moge
to jak gierki bo i skasowac wszystko tez czasu trzeba bo jak idzie nie tak to troszke trudniej w pozycje szybko wejsc lub gasic wszystko
tu mam problem bo nie moge wsio na raz skasowac
u mojego brokera wykr nie moge stawiac przeciwstawnych np na edku na realnym wiec bo mi kasuje jak stawiam lki ski wiec 1zlecenie i bp
znowu dziady na indeksach zaczeli tance lamance pap
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
eur--usd moze pojechac na 1,2030
do wtorku--srody
do wtorku--srody

XAB tylko ja szary żuczek jestem. Mi nie dadzą lewara większego
A bez lewara co najmniej 1:100 ciężko tak wykręcić grając na maks, tzn da się ale paradoksalnie ryzyko stop out większe.

A bez lewara co najmniej 1:100 ciężko tak wykręcić grając na maks, tzn da się ale paradoksalnie ryzyko stop out większe.
pzdr
w.
w.
nie widzę zadnych szans

wojtek pogrzeb troche sa dema gdzie daja 1do 1000
na demo jaki by nie byl lewar grasz na procenty
jak zdejmiesz z banki trzy zera masz tez 1000 zeta
czyli z 10000 robisz 30000 itd
Ostatnio zmieniony 12 mar 2021, 15:57 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Dema to chyba wszystkie tyle dają. Mnie demo nie kręci, mam to za sobą.
pzdr
w.
w.
ja zaczalem sie bawic bo tu kilka razy pisali ze demo to to samo co real to pokazalemwojtalo pisze: 12 mar 2021, 15:56 Dema to chyba wszystkie tyle dają. Mnie demo nie kręci, mam to za sobą.
np swiezemu roznice ale do niego to nic nie dociera
to mu pokazalem ile z 500 k mozna zrobic w miesiac a teraz w kilka mcy 5 miesiecy
z 500 k -38 baniek i tylko od czasu do czasu gralem / jak sie nudzilem jak teraz na realu
Ostatnio zmieniony 12 mar 2021, 16:02 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
bax a usd---pln nie podam bo zawalu dostanieszXAB pisze: 12 mar 2021, 15:55nie widzę zadnych szansale to rynek wszystko byc moze
wojtek pogrzeb troche sa dema gdzie daja 1do 1000
na demo jaki by nie byl lewar grasz na procenty
jak zdejmiesz z banki trzy zera masz tez 1000 zeta
czyli z 10000 robisz 30000 itd
TY nie namawiaj ludzi na demo bo to nic nie daje
gra w realu tylko uczy

doktorek przeciez pisze ze demo to zabawka tylko i to inny swiat