DayTrading: Piątek 12.03.2021
Re: DayTrading: Piątek 12.03.2021
Intensywny dzien 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
chciales mas bo mykam w krzaki narrrrrrrrrrrrrXAB pisze: ↑12 mar 2021, 12:42to wtedy by padaczki na indeksach nie bylo
albo rybka albo pipka
brakuje mi ciut tego daxa na szybki strzal na te 415 chyba zeby pociagneli knocika
https://iv.pl/image/daxxxx.GtWZXIS
450 jest wsparcie niestety
ale masz 420 na poprawe nastroju
pasi![]()
![]()
![]()
https://iv.pl/image/germany.GtWZa1O
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
bardzo pasi baxXAB pisze: ↑12 mar 2021, 12:42to wtedy by padaczki na indeksach nie bylo
albo rybka albo pipka
brakuje mi ciut tego daxa na szybki strzal na te 415 chyba zeby pociagneli knocika
https://iv.pl/image/daxxxx.GtWZXIS
450 jest wsparcie niestety
ale masz 420 na poprawe nastroju
pasi![]()
![]()
![]()
https://iv.pl/image/germany.GtWZa1O

no to cie oslabie teraz
mnie interesuje tylko taka bajka
https://iv.pl/image/zasieg-dpadk-daxa.GtWZ0TY
zaczne cos kasowac jak do czerw dojda albo nie zarobię nic
1kreska 291 no ok okolice 300 tez przezyję 
tylko powtarzam jestesmy na mocnym wsparciu 450 i moga sie dzis nie przedostac
gdybym gral lki to bym lki stawial juz
ale nie gram
do grania 450-460--------- 495-510
na dt chyba zeby usrance to zdolowali albo moze na weekend 
narazie przeszli fbo edka 1sze czyli na 500 pojda do 14 godz maja czas choc edzio sie nie daje fbo jest na 23xxx
ale bylo 1,1925 czyli wyszli juz
mnie interesuje tylko taka bajka
https://iv.pl/image/zasieg-dpadk-daxa.GtWZ0TY
zaczne cos kasowac jak do czerw dojda albo nie zarobię nic

tylko powtarzam jestesmy na mocnym wsparciu 450 i moga sie dzis nie przedostac

gdybym gral lki to bym lki stawial juz

do grania 450-460--------- 495-510

narazie przeszli fbo edka 1sze czyli na 500 pojda do 14 godz maja czas choc edzio sie nie daje fbo jest na 23xxx
ale bylo 1,1925 czyli wyszli juz
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
XAB takie pytanie - czy euro z DAXem nie powinno mieć odwrotnej korelacji? Nie mówię tu ściśle o EUR/USD, po prostu o samym euro.
pzdr
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
A dolar ma teraz korealacje z sp500 ? Nie.
Wszystko na glowie jest teraz postawione, rozjazd totalny.
Czy wyceny akcji w us maja jakis zwiazek ze stanem rzeczywistym ? Nie.
Korelacje nie sa juz zadnym wskaźnikiem. Tylko proba przewidzenia scenariusza jaki szykuja w nowej normalnosci nwo czy jak sobie tak ten szit nazwiesz. Wg przeciekow i podsluchow z toalecie na wallstreet cicia jadzia podaje ze w 1szej kolejnosci zaoraja EU wiec dolarka radze miec na ten rok.
Wszystko na glowie jest teraz postawione, rozjazd totalny.
Czy wyceny akcji w us maja jakis zwiazek ze stanem rzeczywistym ? Nie.
Korelacje nie sa juz zadnym wskaźnikiem. Tylko proba przewidzenia scenariusza jaki szykuja w nowej normalnosci nwo czy jak sobie tak ten szit nazwiesz. Wg przeciekow i podsluchow z toalecie na wallstreet cicia jadzia podaje ze w 1szej kolejnosci zaoraja EU wiec dolarka radze miec na ten rok.
zasada jest korelacyjna taka sama
za dlugo by trzeba tlumaczyc w jakims terminie powiedzmy 10 -15dni jesli gieldy rosna to edek tez
a to ze nie ma korelacji dzien dwa trzy to sie nie liczy bo jest pandemia
gawronik trujesz
miales sp500 -393x masz edka 1,1935
masz 1,1925teraz a sp500 392x
a to czy edek jest 1,10 czy 1,30 to inna bajkai,i m dluzej bedzie pandemia trwac to tyle tej kasy nadrukuja ze wskaznjiki trzeba bedzie rysowac nowe
pisalem ostroznie z tymi lkami na edku pisalem wam
pisalem ostroznie teraz z lkami na indeksach bo jest po 10 marca tez ppisalem wam
amen
ski na edku sa? u mnie są
za dlugo by trzeba tlumaczyc w jakims terminie powiedzmy 10 -15dni jesli gieldy rosna to edek tez
a to ze nie ma korelacji dzien dwa trzy to sie nie liczy bo jest pandemia
gawronik trujesz
miales sp500 -393x masz edka 1,1935
masz 1,1925teraz a sp500 392x
a to czy edek jest 1,10 czy 1,30 to inna bajkai,i m dluzej bedzie pandemia trwac to tyle tej kasy nadrukuja ze wskaznjiki trzeba bedzie rysowac nowe
pisalem ostroznie z tymi lkami na edku pisalem wam

pisalem ostroznie teraz z lkami na indeksach bo jest po 10 marca tez ppisalem wam

ski na edku sa? u mnie są

Ostatnio zmieniony 12 mar 2021, 15:11 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
kolejna nieudana prognoza podobnie jak wczoraj

Nie ma co Kermit, nie nadajesz się
Miłego

Miłego

pzdr
w.
w.
KERMIT
mi sie wydaje ze tu czasem szkoda cos pokazywac
oni jak dzieci ciesza sie ja ci się przydazy ze cos sie pomylisz ha ha ha trzymkaj sie zdrowo

o mnie juz nie wspomne bo ja myle sie ciagle tylko karwa nie na ZK

ZK TO ZNACZY ZYSK SZPECE