DayTrading: Środa 03.03.2021
Re: DayTrading: Środa 03.03.2021
Zobaczcie jak działa Rakieta F23. Na żywo.. 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
pudlo i znowu za wczesnie
ale widze przyrosty na depo tzn ze zaczales grac głową wreszcie
ale znowu sie podpalasz
ale widze przyrosty na depo tzn ze zaczales grac głową wreszcie
ale znowu sie podpalasz
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Spokojnie. Jak nie przewala F0 to nic mi nie grozi. Nie spodziewałem sie takiego ataku.. Widać że czyszczą, to nie spada normalnie. Ale poradzimy sobie z nimi. Setup był dobry, ale oni to wiedzieli.. i dlatego jest ten spadek. Może juz im wystarczy i zacvzną robić to co lubia najbardziej: kupować, kupowac, kupowac. PS. Gorzej bywało, miałe -57% konta w stratnych pozycjach. Teraz nie ma nawet -30%.
ale ja biore po 1 ktr a nie za wiekszosc kasy a moge na upartego kupic 50 albo i wiecej
a on juz drugiego tysiaca nie kupi =widzisz roznicę
bo to taka sama robota
jakby zakupy rozlozyl od 450do 300 to by mial srednia o 70 pip nizej i male straty lub na plusie
a on juz drugiego tysiaca nie kupi =widzisz roznicę

bo to taka sama robota
jakby zakupy rozlozyl od 450do 300 to by mial srednia o 70 pip nizej i male straty lub na plusie
Ostatnio zmieniony 03 mar 2021, 20:27 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Tu jest ważny poziom F38. Jak się teraz nie odbiją to musze uciekać, bo niżej nie wytrzymam. Złapali mnie troche z tymi pozycjami. Na pewniaka wchodziłem i masz..
to sa te twoje slynne setupy na ktorych zawsze w dpe dostawales
PEWNIAK NA FX xzartownis
skracaj te ze 2pozycje by sie wyciszysc i nie panikowac i tyle jak dajesz dpy
PEWNIAK NA FX xzartownis
skracaj te ze 2pozycje by sie wyciszysc i nie panikowac i tyle jak dajesz dpy
Jakby mieli tu przewalić, to już by przewalili. Kumulacja i zaraz w góre. Widać chcęci na DJ do wzrostów tylko te ch.. na SP coś nie teges.. ech.. ze 165K zrobiłem 286K i nmnie złapali..
NO TAK MASZ RACJE