DayTrading: Środa 03.03.2021
Re: DayTrading: Środa 03.03.2021
Zamknąłem tymczasowo, bo jest wyraźny opór i wygląda jakby się chciało skorekcić. Stan 244K. Dziś bedzie 300k.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Miom zdaniem skorekcą do minimum F50%.. Wtedy wejde ponownie w LL jak będzie dobra reakcja.
kabel przestawiony na BE i TP 1.39
https://www.tradingview.com/x/9PTCLNOS/
https://www.tradingview.com/x/9PTCLNOS/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
dziś kabel daje kapitalny profit ale ten dzien mi pokazał że można mieć plan, przewidzieć kierunek a i tak trochę szczęścia potrzeba. Wchodzilem po 1.3980 i mialem SL na 1.4010. Dolecial do 1.4006 - brakło 4 pipsow do SL (uff) i zjechal po raz pierwszy. Wylaczylem 1/3 pozycji a reszte zabezpieczylem na BE czyli na 1.3980. Kabel zaczal rosnac. Doleciał na 1.3977 i zjechał (znowu uff bo bylo 3 pipsy od SL). Wylaczylem znowu 1/3 i poszedl strzal w gore. W biegu wylaczylem reszte pozycji na zysku. I jeszcze dali sie zapakowac ponownie i jada w dół... No dzień farciarza dosłownie 

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ALE TAKIEGO FARTA JAK MA BAX TO NIE MASZKermit pisze: ↑03 mar 2021, 18:33dziś kabel daje kapitalny profit ale ten dzien mi pokazał że można mieć plan, przewidzieć kierunek a i tak trochę szczęścia potrzeba. Wchodzilem po 1.3980 i mialem SL na 1.4010. Dolecial do 1.4006 - brakło 4 pipsow do SL (uff) i zjechal po raz pierwszy. Wylaczylem 1/3 pozycji a reszte zabezpieczylem na BE czyli na 1.3980. Kabel zaczal rosnac. Doleciał na 1.3977 i zjechał (znowu uff bo bylo 3 pipsy od SL). Wylaczylem znowu 1/3 i poszedl strzal w gore. W biegu wylaczylem reszte pozycji na zysku. I jeszcze dali sie zapakowac ponownie i jada w dół... No dzień farciarza dosłownie![]()

Dwie pozycje ponowiłem, ale mają ochote jeszcze niżej zejśc na F38%
To już jest ten moment.. tak myśle..
Tak jest... 3,2,1, START