Nasdaq H4 potencjalny oRGR z potencjalnym prawym ramieniem na 12867 lub 12755 ? -Taki pomysł mam
Edit . Teraz wklejam wróżbę bo jest chwilka czasu . Taka oto wizja :
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 03 mar 2021, 17:26 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
na kablu lekka zmiana w pozycji... zamknieta po 1.3925 kolejna 1/3, a reszta cały czas na BE ale TP przestawiony na 1.3890
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ostatnio zmieniony 03 mar 2021, 16:38 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
bessa nei musi byc gwaltowna, po prostu zacznie sie gotowanie zaby i wszelkiej masci frajerow ale w druga strone.
najpierw przez rok wpajali ze musi tylko rosnac a teraz bedzie placz niewiniatek....
mowie wam ze to koniec zabawy w darmowa kase.