Coś podobnego miałem na PW (Tak długie Teksty)wojtalo pisze: ↑24 lut 2021, 11:09Adam, wałki nie wałki. Jakiś czas temu wymyśliłem sobie, że funt po wyjściu z UE będzie mocną walutą. W końcu opuszczenie takiego kołchozu musi dać pozytywne skutki. Dodatkowo jakiś plan wyjścia z lockdownu kurczak przedstawił, dość elastyczny ale jednak jako pierwsi to zrobili. Szczepią się na potęgę i to też jest postrzegane, że niby zażegnają plandemię szybciej. Osobiście mam inny pogląd na całą tą sytuację z wirusem, nie mówię że go nie ma, ale te wszystkie lockdowny to nawet debil widzi, że coś tu nie gra. Ale to nie temat na to forum. Czy zagrałem pod to umocnienie funta, chociażby kupując je fizycznie? Oczywiście, że nieCzęsto mam przemyślenia, które później się sprawdzają, a że ich nie zgram więc się nie liczą. To samo na FX. Wczoraj uważałem, że na S za szybko na GBP, bo niby górna banda i dywergencje, ale widziałem już kiedyś takie przyspieszenia trendu i to się sprawdziło. Oczywiście L też bym nie zagrał. Może, gdyby to był ED to bym się skusił. A dlaczego nie gram funta? Bo kiedyś mi łapy urwało. Co z tego, że miałem kilka transakcji do przodu, jak mnie sczyściło kiedyś to zjadło pół konta. Proszę nie odbierać mojego posta jako mądrowanie się po fakcie, po prostu ten ruch wg mnie był jak najbardziej możliwy. Bawiąc się we wróżke, to nie zdziwiłbym się, gdyby pierwsze większe przystanki były w okolicach 1,47 - 1,48
https://www.tradingview.com/x/TctGonyF/
Tymczasem odnowiłem małe L na edku i czekam, przynajmniej na te 1,218.
Gość raz po razie dawał mi coraz dłuższe teksty o bzdurne rzeczy
dlatego Wojtach
jak masz komus cos przekazac
to naprawde wystarczy pare słów