Ja też siedzę w S od 2047 z małym SL. Celuję TP w 1970. Jeśli ktoś uważa, że bredzę i majaczę, proszę walić prosto w nos

Zawsze moze nie wejsc pozycja co nie znaczy ze nie mozesz jeszcze wejsc tylko z sl i entryalevius pisze: ↑18 lut 2021, 08:47Witamalevius pisze: ↑18 lut 2021, 00:14Tomasz, dziękuję za pomoc. Postaram się używać bardziej fachowego nazewnictwa.
Z tego co napisałeś rozumiem, że nie ma jasnych przesłanek AT do zajęcia pozycji krótkiej na dłuższy termin. Ale co z krótką korektą? Po takim wzroście szansa jest dużą.
W takim razie czekam na rozwój.
Coś mi nie pykło nad ranem na US30fZa wysoko się zasadziłem?
Tak też pomyślałem. Jestem w S od 31535 zabezpieczony powyżej ostatniego szczytu. Kolejny czelendż to wyjścieTomasz196407 pisze: ↑18 lut 2021, 09:41Zawsze moze nie wejsc pozycja co nie znaczy ze nie mozesz jeszcze wejsc tylko z sl i entryalevius pisze: ↑18 lut 2021, 08:47Witamalevius pisze: ↑18 lut 2021, 00:14Tomasz, dziękuję za pomoc. Postaram się używać bardziej fachowego nazewnictwa.
Z tego co napisałeś rozumiem, że nie ma jasnych przesłanek AT do zajęcia pozycji krótkiej na dłuższy termin. Ale co z krótką korektą? Po takim wzroście szansa jest dużą.
W takim razie czekam na rozwój.
Coś mi nie pykło nad ranem na US30fZa wysoko się zasadziłem?
Te dwa objecia bessy i nastepna łaczona swieca tez objecie to potrójne potwierdzenie na S
![]()
XAB, jak niski spadek przewidujesz na US30?XAB pisze: ↑18 lut 2021, 10:21edek
https://iv.pl/image/edek1.GtInfL3
kupuje tez dolary
reszta bez zmian po 1ktr na nq i dax i 7ktr esy na us30