DayTrading: Piątek 12.02.2021
Re: DayTrading: Piątek 12.02.2021
Jak zwykle źle robię, ale zamykam. S 1,2121->1,2116. W poniedziałek będę żałował, ale taki mam zwyczaj nie trzymać na weekend. Może odnowię w poniedziałek, a może nie będzie okazji. Liczyłem na mocniejszy zjazd, nie chcą to nie. I tak nie jest źle w tym tygodniu, i tak jak zawsze mogło być lepiej. Miłego weekendu życzę 

pzdr
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
Raczej 4140 i nawrotka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Nie ma dziwne. W końcu to najlepszy trader w Polsce... Bardzej bym sie zdziwił jakby napisał jedno zdanie poprawnie po polsku.Kermit pisze: ↑12 lut 2021, 18:40ja nie jestem ciekaw, nie pytam o pozycje. Czy trzymasz S, czy L czy Pana Boga za nogi jest mi obojetne. Po prostu lekko zdziwiony bylem akurat ta jedna sytuacja, ze piszesz o 1.18, potem sie słowem nie odzywasz o L, a jak cena odjechala w gore 40 pipsow to nagle wyskakujesz jak krolik z kapelusza z L-kami złapanymi w punkt... Coperfield moglby sie uczyc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Nie bedzie zadnej nawrotki kolego. Wlasnie wjezdza kolene 2 biliony $ z helikoptera bo jeszcze maja za mala inflacje. Jak sie w pl nic nie zacznie dziac - a raczej sie nie zacznie bo rozkrecaja akcje wykłuwania bydła i ma byc spokoj - to zakup dolara był powaznym bledem. Sam rozwazam sprzedac na stracie i nie ruszac scierwa wiecej. Trzeba bylo kupic CHF a nie to scierwo. Mowa tu o dlugim terminie w realu bo FX to inna bajka.
Co do BAXa to jest taki sam magik jak ten ze strony spekulant.com.pl
Czy idzie w gore czy dół on zawsze zarabia. taki juz urok płatnych troli.
Tak na logike, gosc ktory obraca milionami stawia sto pozycji dzinnie obrabia 15 instrumentow na raz ma czas tu siedziec i pisac.
No zastanowcie sie........... po co to wszystko
))))
Zasada jest jedna. Ktos kto szkodzi banksterom nie ma racji bytu w przestrzeni publicznej.
To jest cała ekipa dobrze porozstawiana po całej przestrzeni publicznej, suma tego co przekazuja odzwierciedla zasadę: oszustwo wg talmudu jest cnotą, dla nich to norma. Urobia cie tak ze nawet sie nie spodziewasz kiedy zostaniesz z niczym.
Amen.
Co do BAXa to jest taki sam magik jak ten ze strony spekulant.com.pl
Czy idzie w gore czy dół on zawsze zarabia. taki juz urok płatnych troli.
Tak na logike, gosc ktory obraca milionami stawia sto pozycji dzinnie obrabia 15 instrumentow na raz ma czas tu siedziec i pisac.
No zastanowcie sie........... po co to wszystko

Zasada jest jedna. Ktos kto szkodzi banksterom nie ma racji bytu w przestrzeni publicznej.
To jest cała ekipa dobrze porozstawiana po całej przestrzeni publicznej, suma tego co przekazuja odzwierciedla zasadę: oszustwo wg talmudu jest cnotą, dla nich to norma. Urobia cie tak ze nawet sie nie spodziewasz kiedy zostaniesz z niczym.
Amen.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2021, 22:39 przez WestWorld, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gaduła
Milion pięćset, dwa dziewięćset. W przyszłym tygodniu zjazd na indexach i na kablu, bo mam tam S
. Miłego weekendu! papapa

Pod co tak zagrali na końcu? Coś spadło z helikoptera?
Dwa tygodnie temu kończyli na minimach, teraz na maksimach.
Grają sobie i robią kasę.
Poza tym rozpuścili sporo artykułów i wielu ekspertów straszy przed krachem w 2021, a to oznacza że będą mocno grzać na północ.
The only way is up
-
- Pasjonat
Te eSki na indexach i na parach walutowych z $ w mianowniku to wam zęby powybijaja
poki co zamykam Lki na ropie , sie pochwale bo tak jak zaba zrobilem interes zycia na ropie
najnizsza L z 8.106$
pozdrawiam i dbajcie o zęby 

JA tez mam ropę tylko chyba ze złej strony rozjazd od 58,9 do szczytu brrrrr
systemik
https://iv.pl/image/ropa-wti-weekend.GttKxES
xxxxxxxxxxx
Zbliża się weekend czyli to co tydzień leci bajka taka sama bo zostali tu sami wieszcze ,
super poloniści , prorocy i detektywi od siedmiu boleści , frustraci
spiski spiski i insynuacje bez podstaw
a jakiejś konstruktywnej wypowiedzi czymś popartej o forex brak -brak
Szkoda coś nawet pisać czy pokazywać bo i tak to obróci się to przeciwko tobie
A może ten BAX przyleciał tu z przyszłości moze to kosmita i dlatego wie co grac , bo tego tu jeszcze nie bylo o baxie ha ha haaaaaaaa
Pozycje postawione z nieba PANY nie spadają a to co jest to widać i czuć
Ja i pisze w co wchodzę i mogę to w kazdej chwili pokazac na wykresie
i zostawiam komentarze o kimś kto pisze bzdety wam ,
bo wy tego nie umiecie ale każdemu wolno pisać tu nawet głupoty czy teorie zła
Tak to na portalu bywa jeden czy dwóch czy trzech to ci żli
reszta ---wszyscy wszystko wiedzą lepiej
a to te milionowe zyski he h-we , miało byc zakończenie tygodnia z przytupem to bylo ,
nowe szczyty na sp500 znowu mamy
https://iv.pl/image/pozyc-weekend.GttKlWy
na razie jeszcze luz na eskach ale złe otwarcie może zabolec , jeszcze nic nie boli
Doceń jeden z drugim czyjąs pracę tu na portalu a nie doszukuj się wszędzie zła ,
bo zło jest ale w Tobie
EOT
systemik
https://iv.pl/image/ropa-wti-weekend.GttKxES
xxxxxxxxxxx
Zbliża się weekend czyli to co tydzień leci bajka taka sama bo zostali tu sami wieszcze ,
super poloniści , prorocy i detektywi od siedmiu boleści , frustraci
spiski spiski i insynuacje bez podstaw
a jakiejś konstruktywnej wypowiedzi czymś popartej o forex brak -brak
Szkoda coś nawet pisać czy pokazywać bo i tak to obróci się to przeciwko tobie
A może ten BAX przyleciał tu z przyszłości moze to kosmita i dlatego wie co grac , bo tego tu jeszcze nie bylo o baxie ha ha haaaaaaaa
Pozycje postawione z nieba PANY nie spadają a to co jest to widać i czuć
Ja i pisze w co wchodzę i mogę to w kazdej chwili pokazac na wykresie
i zostawiam komentarze o kimś kto pisze bzdety wam ,
bo wy tego nie umiecie ale każdemu wolno pisać tu nawet głupoty czy teorie zła
Tak to na portalu bywa jeden czy dwóch czy trzech to ci żli
reszta ---wszyscy wszystko wiedzą lepiej
a to te milionowe zyski he h-we , miało byc zakończenie tygodnia z przytupem to bylo ,
nowe szczyty na sp500 znowu mamy
https://iv.pl/image/pozyc-weekend.GttKlWy
na razie jeszcze luz na eskach ale złe otwarcie może zabolec , jeszcze nic nie boli
Doceń jeden z drugim czyjąs pracę tu na portalu a nie doszukuj się wszędzie zła ,
bo zło jest ale w Tobie

EOT
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora