jedyne co pukam dt to nasdaq tzn dopakowuje sie w ski reszta odpoczywa
wojtek
no ladnie dzis na razie trafiles w punkt
Ostatnio zmieniony 12 lut 2021, 17:45 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
?? że będzie, że było? że życzysz sobie? Nie bardzo wiem czego to dotyczy
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
byłbym zaskoczony gdybyś nie miał L z samego dołu. W końcu na 1.18xx w lutym leci
kabel w pięknym miejscu... Gdyby nie piatek to nic tylko poczekac na gwiazde wieczorna na m15 i można by pakowac sie w S. Liczylem ze w przyszłym tygodniu sie tu pojawia i dadza sie zapakowac dopiero. i co teraz? Chyba bedzie luka w dół w niedziele wieczorem
Nie ma piąteczku bez nowego ATH. Cos czuje ze na dolarku zaliczymy niebawem niezłego crasha. Wystarczy sie rozejrzec, debil nawet widzi ze powinno rosnac wiec ?