DayTrading: Wtorek 09.02.2021
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Wtorek 09.02.2021
Dadaję S na Kablu. Wyrysowałem jeszcze raz i teraz mi wychodzi że podeszli pod opór na H4. Komuś podobnie wychodzi?
Ja juz jestem kłebkiem nerwow, nie kumam co sie dzieje w tym całym bajzlu, jak to wszystko gładko przechodzi... obłęd.
jak nie podbija dziś do 1.2130 to mozna celowac w okolice 1.2080-1.2090 ale potem chyba jeszcze raz podejda w gore
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Gaduła
Kermit, a mógłbyś coś wrzucić odnośnie Kabla, pisałeś kiedyś chyba, że będziesz ponawiał s na tych poziomach?
z kablem uważajcie bo fałszywka na takim dużym klinie może sięgnąc nawet 50 - 60 pipsów
kabel h4
https://www.tradingview.com/x/5hRYtjDp/
kabel h4
https://www.tradingview.com/x/5hRYtjDp/
Ostatnio zmieniony 09 lut 2021, 22:02 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
Adam ja wyrysowałem takAdam_Kowal pisze: ↑09 lut 2021, 21:33Dadaję S na Kablu. Wyrysowałem jeszcze raz i teraz mi wychodzi że podeszli pod opór na H4. Komuś podobnie wychodzi?
nie wiem jak Ty ale to nieważne mysle ze H4 raczej imo wzrostowy
na H4 dwie duże formacje objęcia i kontynuacji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
potrzebujemy tylko mocnego zakonczenia z przytupem, by stwierdzic ze czas wzrostow mamy za soba
myslę ,że kolor różowy bedzie kolorem idealnym na zejście do szamba
DOBRANOC
Już raczej nie skracam /pisze o indeksach
////a poluje na spadek ale niestety rynek tak uklada falki ze caly czas mam na krotkiej formacje popytowe karwa ich blaćććććććććććććććććććććććććć
10luty czy to ten dzien ?
https://iv.pl/image/kolor-roxowy.Gtrkrpd
myslę ,że kolor różowy bedzie kolorem idealnym na zejście do szamba

Już raczej nie skracam /pisze o indeksach

10luty czy to ten dzien ?

https://iv.pl/image/kolor-roxowy.Gtrkrpd
Ostatnio zmieniony 09 lut 2021, 22:12 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Obyś miał rację, God bless You

Co do sl - też co do zasady na ED nie stawiam, chyba że na BE lub na +. Staram się zajmować S na tyle wysoko lub L na tyle nisko, żeby zawsze móc wyjść na 0. W najgorszym razie robię hedge lub o zgrozo grid. ED jest na tyle wdzięczny, że raczej wraca do poprzednich jakichś tam poziomów, a zarazem na tyle niewdzięczny, że nie opłaca się go na dłużej trzymać, bo lubi się bujać. Oczywiście zdaża mi się przerzucić bo psycha siada i wtedy się głowie tydzień lub dwa jak wyjść z bagna. Ale taki już fx i chyba nigdy nie wyeliminuję takich błędów...
pzdr
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
-
- Gaduła
Hmmm, może jeszcze ten opór zadziałaTomasz196407 pisze: ↑09 lut 2021, 21:59Adam ja wyrysowałem takAdam_Kowal pisze: ↑09 lut 2021, 21:33Dadaję S na Kablu. Wyrysowałem jeszcze raz i teraz mi wychodzi że podeszli pod opór na H4. Komuś podobnie wychodzi?
nie wiem jak Ty ale to nieważne mysle ze H4 raczej imo wzrostowy
na H4 dwie duże formacje objęcia i kontynuacji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
wojtek
moja technika jest tak popierniczona ze ja czesto sam siebie nie rozumiem czemu np postawilem ski a nie lki
a coz dopiero bym kogokolwiek zachecal by grał podobnie do mnie ?
tego nie zalecam i nie polecam PAPPPPPPPPPPPPP
przyklad
chocby ropa
wiedzialem ze bedzie rosla a wydumalem sobie gre na spadek na dluzej i teraz piernicze sie na tych skach i juz mnie malo szlag nie trafia ze swej gupotyyyyyyyyyyyyyyyyy niby nie trace ale nie o to przeciez chodzi
bo liczy sie tylko zk i super wejscie amen
moja technika jest tak popierniczona ze ja czesto sam siebie nie rozumiem czemu np postawilem ski a nie lki
a coz dopiero bym kogokolwiek zachecal by grał podobnie do mnie ?
tego nie zalecam i nie polecam PAPPPPPPPPPPPPP
przyklad
chocby ropa
wiedzialem ze bedzie rosla a wydumalem sobie gre na spadek na dluzej i teraz piernicze sie na tych skach i juz mnie malo szlag nie trafia ze swej gupotyyyyyyyyyyyyyyyyy niby nie trace ale nie o to przeciez chodzi
bo liczy sie tylko zk i super wejscie amen
Ostatnio zmieniony 09 lut 2021, 22:20 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.