DayTrading: Poniedziałek 01.02.2021
Re: DayTrading: Poniedziałek 01.02.2021
Kermit - los cablos - mam pierwszy syngał na longa. Myślę i chyba będzie L.
edit: gram z tobą na potwieerdzenie h4. Ale jest ryzykownie.
Eduardo myślę o L - też ryzykownie
3maj się
edit: gram z tobą na potwieerdzenie h4. Ale jest ryzykownie.
Eduardo myślę o L - też ryzykownie
3maj się
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
na kablu bezpieczniejsze L IMO niz na edku. Edek w okolicach 1.2110 moze znowu dostac czape i dopiero po tescie 1.2050 ewentualnie w gore mocniej - przynajmniej taki scenariusz jest mi najblizszy
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
No to na kablu pedałujemy razem
Oczywiście NA ROWERZE

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
jakos nie zauwazam zmiany jakiekolwiek kierunku na indeksach / zaczynam glowkowac czy nie skracac cosik/
bo depo przybywa karwa ale trzeba miec nerwy ze stali i juz zmykam od kompa bo mam tydzien prawie wytrzymac a 1den dzien nie umiem
bo mnie juz swędzą rece brrrrrrrrrr
ale bylyby jajca jakby jeszcze jakis mniejszy dołek walneli wczesniej
tomasz daj jakis wykres sp500 bo to oni zaczynaja jak jestes plisssss
niemiaszek czy coś grasz
bo depo przybywa karwa ale trzeba miec nerwy ze stali i juz zmykam od kompa bo mam tydzien prawie wytrzymac a 1den dzien nie umiem

ale bylyby jajca jakby jeszcze jakis mniejszy dołek walneli wczesniej

niemiaszek czy coś grasz

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Zamknąłem piątkowe eSy na edku po 1,2067, myślałem że jestem fajny, a mam wrażenie że oni te 1,206 dziś w dół złamią, i to więcej niż 10 pips.
pzdr
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
-
- Fanatyk
NZDUSD gram cały dzieńXAB pisze: ↑01 lut 2021, 17:58jakos nie zauwazam zmiany jakiekolwiek kierunku na indeksach / zaczynam glowkowac czy nie skracac cosik/
bo depo przybywa karwa ale trzeba miec nerwy ze stali i juz zmykam od kompa bo mam tydzien prawie wytrzymac a 1den dzien nie umiem![]()
ale bylyby jajca jakby jeszcze jakis mniejszy dołek walneli wczesniej![]()
niemiaszek czy coś grasz![]()
na koniec sesji amerykanskiej moze cos bede brał indeksy
OK bo zaczynam nie wytrzymywac cisnienia
za duzo tego dobrego weszlo
2ktr na nasdaq ---zostaja i 5 ktr na sp500--zostaja i 4ktr na us30 zostaje i dalej 8ktr lka us30 kas
i lki na dax bez zmian czyli 12
skrocilem o 15procent ZK bede sie psych lepiej czuł
https://iv.pl/image/nasdaq-i-sp500.GtYlqaU
za duze kwiatki jak nawet na moje granie i nawet jak tego wszystkiego nie obrobię tak jak zaplanowalem to wycofam sie juz z tego wariackiego mocnego grania pod drukaki
teraz dyszka zdjeta dyszka wzieta 
za duzo tego dobrego weszlo
2ktr na nasdaq ---zostaja i 5 ktr na sp500--zostaja i 4ktr na us30 zostaje i dalej 8ktr lka us30 kas
i lki na dax bez zmian czyli 12
skrocilem o 15procent ZK bede sie psych lepiej czuł

https://iv.pl/image/nasdaq-i-sp500.GtYlqaU
za duze kwiatki jak nawet na moje granie i nawet jak tego wszystkiego nie obrobię tak jak zaplanowalem to wycofam sie juz z tego wariackiego mocnego grania pod drukaki

Ostatnio zmieniony 01 lut 2021, 18:47 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Chwilę nie ma Świeżego i nie wiadomo co grać i w jakim kierunku... A zawsze wystarczyło tylko robić odwrotnie

...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!
niestety nie moge juz z nim na demo konkurowac bo broker miz zgasil moje 5 baniek na edku:mrgreen:
a jakos od poczatku zaczynac mi sie juz nie chce
takze SWIEZY wracaj tys znowu król dema

tony gramy uppppppp zostalo 3 dni to za duzo sie nie spuszcza tak uwazam
najwyzej jakąś korekcinka
na 2 ce wydumaja
dax m3
https://iv.pl/image/dax3mintki.GtYsGcw
Ostatnio zmieniony 01 lut 2021, 19:06 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fanatyk
US500
3787 moim zdaniem kluczowe
kanał abc i FE
3787 moim zdaniem kluczowe
kanał abc i FE
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.