ja bym zamknal poki fart sie udał bo jutro może byc połapani i pokancerowani
DayTrading: Poniedziałek 01.02.2021
Re: DayTrading: Poniedziałek 01.02.2021
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Co do GU to mi wychodzi abstrakcja i nie nadaje się pod DTKermit pisze: 01 lut 2021, 15:17myślę że z tego trójkata zrobią szeroką konsolidacje pomiędzy 1.2040-50 a 1.2190. Wtedy akurat pokryłoby się to z tym trojkatem na indexie od bandy do bandy. No i gdyby edek po wybronieniu 1.2040 miał wrócić na 1.2190 to i dla kabla robi sie przestrzeń na wzrosty do gornej bandy klina. Ale to scenariusz na kilka dniMERLIN pisze: 01 lut 2021, 15:11
EU potencjalnie w trójkącie ,miejsca do zabawy mają na co najmniej 2 dni![]()
coś w tym stylu
https://www.tradingview.com/x/RhnPniri/
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kurcze, na h1, D1 i MN1 pokazuje down. Ciągle brakuje mi h4, ale jakbym miał wierzyć to powinna być zwała. No i w związku z oczywistą oczywistością może być up. Jak żyć Panie Premieerze? Krótko
Opowiem wam historię. Lecą reklamy w tv. No i mój ośmiolatek pyta: Tata, co to jest ta erekcja?
3majcie się
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Z samego rana taką abstrakcję zauważyłemMERLIN pisze: 01 lut 2021, 15:24Co do GU to mi wychodzi abstrakcja i nie nadaje się pod DTKermit pisze: 01 lut 2021, 15:17myślę że z tego trójkata zrobią szeroką konsolidacje pomiędzy 1.2040-50 a 1.2190. Wtedy akurat pokryłoby się to z tym trojkatem na indexie od bandy do bandy. No i gdyby edek po wybronieniu 1.2040 miał wrócić na 1.2190 to i dla kabla robi sie przestrzeń na wzrosty do gornej bandy klina. Ale to scenariusz na kilka dniMERLIN pisze: 01 lut 2021, 15:11
EU potencjalnie w trójkącie ,miejsca do zabawy mają na co najmniej 2 dni![]()
coś w tym stylu
https://www.tradingview.com/x/RhnPniri/![]()
powiedz mu ze to wtedy jak wybieraja królakrab29 pisze: 01 lut 2021, 15:35
Opowiem wam historię. Lecą reklamy w tv. No i mój ośmiolatek pyta: Tata, co to jest ta erekcja?![]()
3majcie się
a dałem L na kablu...a może fartem Was ograbię trochę
SL 1.3625, TP 1.38
A niech ci będzie. Trzymam S.Kermit pisze: 01 lut 2021, 16:01 a dałem L na kablu...a może fartem Was ograbię trochęSL 1.3625, TP 1.38
Pozdrawiam
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
https://www.tradingview.com/x/XHuQq9gA/
jak do konca dnia nie odbija to zamkne...no chyba ze wczesniej sami mi zamkna
Bezpiecznie zrobi się jeśli dzień zamkną powyżej 1.37
https://invst.ly/tnsw7 - no jakby coś chciało mu się popuścićKermit pisze: 01 lut 2021, 16:09![]()
https://www.tradingview.com/x/XHuQq9gA/
jak do konca dnia nie odbija to zamkne...no chyba ze wczesniej sami mi zamkna![]()
Bezpiecznie zrobi się jeśli dzień zamkną powyżej 1.37