DayTrading: Czwartek 28.01.2021
Re: DayTrading: Czwartek 28.01.2021
ale walki na indexach: 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

- 

aleksandrowicz
- Pasjonat 
to zobacz rope
Jaja sobie z was robią. Szybciej dziś rosną niż wczoraj spadali. A już niektórzy tam dół widzieli. Jaja jak berety. Cały dzień w dół, a potem cały dzień w góre.. KTO TAK GRA??? Zastanawialiście się nad tym?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
DAX: chyba będzie dobre miejsce (lub trochę wyżej przy LT):

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

nie wiem ale skoki po 1000pkt na dj nie sa normalne ... moze nadchodzi armagedon 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Mam sygnał na S na kablu. To jedziemy razem.Kermit pisze: 28 sty 2021, 17:05 poszło kolejne S na kablu. Moze tym razem wybija wreszcie ten klin. Wprawdzie moga jeszcze podejsc pod gorna bande nawet z falszywka (choc nie musza) ale biore to pod uwage
https://www.tradingview.com/x/RTswsaLz/
3maj się
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
						Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
- 

simon000111
- Pasjonat 
mają sygnał S na kablu? 

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
belon
Ty rządzisz rynkiem

golisz grubasów

DAJA TO TRZEBA BRAC
marcowy us30 skrot do 3 ktr a dax do 5ktr i by bylo jasno zostaje tylko ktr marc na dax 

podobaja mi sie te zawirowania na indeksach  coraz bardziej  bo tak moga sobie mieszac do znudzenia
 podobaja mi sie te zawirowania na indeksach  coraz bardziej  bo tak moga sobie mieszac do znudzenia
papppp
https://iv.pl/image/kontr-marcus30.GtYFaTU
za duzo na noc bo dzis spie zostal 3ktr dax i 1,5 ktr us30 dobrej nocki kto trejduje
cos mi zle sie skasowalo 1ktr dax i 1 na us30 mozna i tak
niech tylko pałki graja 

wolalbym juz jutro przeskoczyc na lki wiec zachecam grubasa by zrobil mocny dołek

marcowy us30 skrot do 3 ktr a dax do 5ktr i by bylo jasno zostaje tylko ktr marc na dax

podobaja mi sie te zawirowania na indeksach  coraz bardziej  bo tak moga sobie mieszac do znudzeniapapppp
https://iv.pl/image/kontr-marcus30.GtYFaTU
za duzo na noc bo dzis spie zostal 3ktr dax i 1,5 ktr us30 dobrej nocki kto trejduje
cos mi zle sie skasowalo 1ktr dax i 1 na us30 mozna i tak

niech tylko pałki graja

wolalbym juz jutro przeskoczyc na lki wiec zachecam grubasa by zrobil mocny dołek

Ostatnio zmieniony 28 sty 2021, 22:40 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
XAB mam dziwne przeczucie że zarobisz ładną górkę na tym DAXie, ja go nie gram ale przyglądam się od jakiegoś czasu i w końcu się skuszę. Widzę tam kilkaset pips jutro n plus dla S. Jak coś to na zdrowie  

pzdr
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
						w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../