Wątek umarł. Pochwalę się - dzisiaj pierwszy dzień w szkole, jutro drugi. Na tapecie produkcja roślinna i produkcja zwierzęca.
Pozdrawiam
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Moi drodzy współrejsowicze,
z okazji wiadomej, chciałabym Wam życzyć aby ten nasz Nowy Rok nie był gorszy od poprzedniego!
I niech smak oraz węch będą zawsze z Wami!
Wszystkiego dobrego!
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44) "Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
Również dołączam się do życzeń. U mnie smaku i węchu chyba nie ma bo kończę karpia ze świąt.
Pozdrawiam
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
At Your Own Risk : Na twoje własne ryzyko
Trzeba zawsze pamiętać, że efekt jaki osiągniesz stosując jakąkolwiek strategię będzie zależał tylko od Ciebie.
Jeden (ten sam) system stosowany przez kilku traderów może dać, zupełnie różne wyniki.