Pomyje w Ryje.
Re: Pomyje w Ryje.
CHF/PLN wynik SL , nie ma co się zniechęcać SL to część strategii to że jest realizowany oznacza że cżęść strategi odpowiedzialna zaMM działa. 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
USD/CAD S
Zwiększyłem volumen , SL wynosi teraz 200pln na pozycje. Granie zbyt niskim volumenem w stosunku do depozytu ma też swoje wady jak to zasugerował jeden z użytkowników forum
, mianowicie wywołuje to niechęć do starannej analizy wykresu ze względu na to że czy zysk czy starta wynik jest mało znaczący co powoduje że mam wyjebane , jednak trochę emocji jest potrzebne .
Ethereum aktualnie -150pln Raczej SL tu nie będę stosował nawet jeśli jego wartość spadnie do 0 to max strata wyniesie 400pln Sentyment do krypto walut jest tak bardzo negatywny że raczej nie warto sprzedawać a raczej dokupić i uśrednić zwłaszcza że kurs Ethereum spadł o 81% pardziej prawdopodobne jak dla mnie jest że kurs wzrośnie po takiej wyprzedaży

Ethereum aktualnie -150pln Raczej SL tu nie będę stosował nawet jeśli jego wartość spadnie do 0 to max strata wyniesie 400pln Sentyment do krypto walut jest tak bardzo negatywny że raczej nie warto sprzedawać a raczej dokupić i uśrednić zwłaszcza że kurs Ethereum spadł o 81% pardziej prawdopodobne jak dla mnie jest że kurs wzrośnie po takiej wyprzedaży
WIG20 0.17 L
GBP/USD Będzie L
H1 dywergencja
Skoro $ ma sie osłabiać pasowało by też wejść w L na sp500 tyle że to już podwojenie ryzyka pierwszy opór 4200 czekam na sygnał puki co