Polska, absurdy itp
-
- Pasjonat
Re: Polska, absurdy itp
Mówią że to ruskie do spółki z rudym antypolskim zdrajcom zatruły rzekę. Najpierw zabiły nam prezydenta, potem zrobiły dwucyfrową inflację, później wykupiły nam cukier i wyngiel a teraz zniszczyły ekosystem Odry.
Szczyt impulsu nie jest szczytem fali
Nie widzisz z bliska spójrz z daleka
Strach jest zabójcą umysłu
Nie widzisz z bliska spójrz z daleka
Strach jest zabójcą umysłu
-
- Pasjonat
Zaraz się dowiemy, że ryby w Odrze same popełniły zbiorowe samobójstwo. Bo przed chwilą minister PiSbolszewii powiedziała, że nie stwierdzono żadnych substancji toksycznych. A może komuś zależy by tak sądzono.
Hej
Ten rząd zaskoczył wszystkich ja rozumiem irytację ( sam się wkur....iam niemożebnie ) bo wśród znajomych/obcych nie ma innego tematu. Teraz kiszę nad naszym morzem i gdzie nie usiądziesz to nocne Polaków rozmowy kręcą się wokół tego co robi PIS. Ja osobiście nie śledzę pewnych mediów ale mam pytanie czy "konkurencja" PIS coś zaproponowała ? Jakiś plan ? Program zmian ? Są jakieś oficjalne komunikaty/deklaracje ?
Ten rząd zaskoczył wszystkich ja rozumiem irytację ( sam się wkur....iam niemożebnie ) bo wśród znajomych/obcych nie ma innego tematu. Teraz kiszę nad naszym morzem i gdzie nie usiądziesz to nocne Polaków rozmowy kręcą się wokół tego co robi PIS. Ja osobiście nie śledzę pewnych mediów ale mam pytanie czy "konkurencja" PIS coś zaproponowała ? Jakiś plan ? Program zmian ? Są jakieś oficjalne komunikaty/deklaracje ?
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Ja już dawno stwierdziłem że on jest chory na łeb, nawet mu diagnozę postawiłemzakaven pisze: ↑16 sie 2022, 21:45O żesz kurwa jego mać! Cblondyn przygłupi nabijaczu postów, tyle razy zwracano Ci uwagę a Ty nadal kurwa swoje. Tu jest kilkanaście osób które potrafią samodzielnie myśleć i w dupie mają co przeczytałeś na internetach. I do tego ta żenująca retoryka rodem z fb,wp, etc. I co wy na to...?
My chuj na to kładziemy leszczu![]()
Kolejny PiSbolszewicki "ałtorytet" 
OMG

OMG

Myślę że dziecko było by wstanie sformułować bardziej złożone zdanie od ciebie by kogoś obrazić. Człowieku zamknięty w swoich czterech ścianach przykuty do internetowego bełkotu który służy interesom partii nie twoim. Ja nie uznaję autorytetów zwłaszcza tych z tv
To wskaż te autorytety. Bo przygłup dla którego prof. prawa, prof. medycyny, prof. matematyki czy prof. klimatolog (czyt. przedstawiciele nauki) nie są autorytetami sam wystawia sobie laurke jaki ciasny ma umysł

Rozumiem, że Kurdupel PiSbolszewikom wmówił, że to oni sa teraz autorytetami ale chyba są granice wiary w brednie

- ninjaproject
- Maniak
Tak czytam i widzę samych ...
Może by ktoś z was zdefiniował, na jakiej bazie uznaje kogoś za autorytet?
A potem, może by zadał pytanie sobie, skąd ty wiesz, że ten autorytet ma rację?
Inaczej rzecz ujmując, na podstawie jakich informacji doszedłeś do wniosku, że opinia danego autorytetu ma dużą szansę odzwierciedlania rzeczywistości?
Epistemologia, podpowiem.
PS. Osoba, która ufa autorytetom tylko na podstawie tytułu naukowego jest tak samo w błędzie jak osoba, która ufa komukolwiek nie mając żadnej konkretniej wiedzy popartej dowodami, i przede wszystkim wiedzą w danym temacie.
Czyli, jeżeli sam nie posiadasz odpowiedniej wiedzy, to nie wiesz nic.
Może by ktoś z was zdefiniował, na jakiej bazie uznaje kogoś za autorytet?
A potem, może by zadał pytanie sobie, skąd ty wiesz, że ten autorytet ma rację?
Inaczej rzecz ujmując, na podstawie jakich informacji doszedłeś do wniosku, że opinia danego autorytetu ma dużą szansę odzwierciedlania rzeczywistości?
Epistemologia, podpowiem.
PS. Osoba, która ufa autorytetom tylko na podstawie tytułu naukowego jest tak samo w błędzie jak osoba, która ufa komukolwiek nie mając żadnej konkretniej wiedzy popartej dowodami, i przede wszystkim wiedzą w danym temacie.
Czyli, jeżeli sam nie posiadasz odpowiedniej wiedzy, to nie wiesz nic.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.