Polska, absurdy itp

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Mistyfikator
Pasjonat
Pasjonat

Re: Polska, absurdy itp

Nieprzeczytany post autor: Mistyfikator »

Mówią że to ruskie do spółki z rudym antypolskim zdrajcom zatruły rzekę. Najpierw zabiły nam prezydenta, potem zrobiły dwucyfrową inflację, później wykupiły nam cukier i wyngiel a teraz zniszczyły ekosystem Odry.

PaDo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: PaDo »

Zobaczcie co ruskie zrobili z batalionem azov

https://www.youtube.com/watch?v=w1qN4ojxtOM
Szczyt impulsu nie jest szczytem fali
Nie widzisz z bliska spójrz z daleka
Strach jest zabójcą umysłu

Mistyfikator
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mistyfikator »

SEROL666 pisze:
26 lip 2022, 23:52

Przeglądarka Brave - zrobiona na silniku chrome i reklam na YT nie ma
Przeglądarka Brave bardzo sympatyczna. YT PREMIUM ma natomiast taką zaletę, że jest odtwarzanie w tle. Będac w dłuższej trasie i używając Google Maps przypomniałem sobie po co mi YT Premium

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Zaraz się dowiemy, że ryby w Odrze same popełniły zbiorowe samobójstwo. Bo przed chwilą minister PiSbolszewii powiedziała, że nie stwierdzono żadnych substancji toksycznych. A może komuś zależy by tak sądzono.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Hej
Ten rząd zaskoczył wszystkich ja rozumiem irytację ( sam się wkur....iam niemożebnie ) bo wśród znajomych/obcych nie ma innego tematu. Teraz kiszę nad naszym morzem i gdzie nie usiądziesz to nocne Polaków rozmowy kręcą się wokół tego co robi PIS. Ja osobiście nie śledzę pewnych mediów ale mam pytanie czy "konkurencja" PIS coś zaproponowała ? Jakiś plan ? Program zmian ? Są jakieś oficjalne komunikaty/deklaracje ?
"If music is dying musicians are killing it" - MP

FreeWay

Nieprzeczytany post autor: FreeWay »

zakaven pisze:
16 sie 2022, 21:45
O żesz kurwa jego mać! Cblondyn przygłupi nabijaczu postów, tyle razy zwracano Ci uwagę a Ty nadal kurwa swoje. Tu jest kilkanaście osób które potrafią samodzielnie myśleć i w dupie mają co przeczytałeś na internetach. I do tego ta żenująca retoryka rodem z fb,wp, etc. I co wy na to...?
My chuj na to kładziemy leszczu :lol:
Ja już dawno stwierdziłem że on jest chory na łeb, nawet mu diagnozę postawiłem 😁 mianowicie dopadła go - Echolalia to zaburzenie myślenia polegające na tym, że chory powtarza słowa lub zwroty, a nawet całe zdania wypowiedziane przez inne osoby. W skrócie schizofrenik z objawami otępienia, nie ma komu powtarzać to tu wkleja 👌

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Kolejny PiSbolszewicki "ałtorytet" :D
OMG ;)

FreeWay

Nieprzeczytany post autor: FreeWay »

Cblondyn pisze:
17 sie 2022, 13:17
OMG ;)
Myślę że dziecko było by wstanie sformułować bardziej złożone zdanie od ciebie by kogoś obrazić. Człowieku zamknięty w swoich czterech ścianach przykuty do internetowego bełkotu który służy interesom partii nie twoim. Ja nie uznaję autorytetów zwłaszcza tych z tv 😘

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

FreeWay pisze:
17 sie 2022, 14:33
Cblondyn pisze:
17 sie 2022, 13:17
OMG ;)
Ja nie uznaję autorytetów zwłaszcza tych z tv 😘
To wskaż te autorytety. Bo przygłup dla którego prof. prawa, prof. medycyny, prof. matematyki czy prof. klimatolog (czyt. przedstawiciele nauki) nie są autorytetami sam wystawia sobie laurke jaki ciasny ma umysł :d
Rozumiem, że Kurdupel PiSbolszewikom wmówił, że to oni sa teraz autorytetami ale chyba są granice wiary w brednie ;)

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

Tak czytam i widzę samych ...
Może by ktoś z was zdefiniował, na jakiej bazie uznaje kogoś za autorytet?
A potem, może by zadał pytanie sobie, skąd ty wiesz, że ten autorytet ma rację?
Inaczej rzecz ujmując, na podstawie jakich informacji doszedłeś do wniosku, że opinia danego autorytetu ma dużą szansę odzwierciedlania rzeczywistości?
Epistemologia, podpowiem.

PS. Osoba, która ufa autorytetom tylko na podstawie tytułu naukowego jest tak samo w błędzie jak osoba, która ufa komukolwiek nie mając żadnej konkretniej wiedzy popartej dowodami, i przede wszystkim wiedzą w danym temacie.
Czyli, jeżeli sam nie posiadasz odpowiedniej wiedzy, to nie wiesz nic.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.

ODPOWIEDZ