Witam,
Czy znacie jakieś platfomy web, które nie wymagają javy? Czyli takie które mogą działać na komputerach na których są nałożone różne ograniczenia w dostępie do multimediów np na uczelni, w pracy?
Pozdrawiam
platforma web bez javy
Re: platforma web bez javy
cTrader w wersji przeglądarkowej np.
Dukascopy ma wersję Web, która nie wymaga Javy.
Dukascopy ma wersję Web, która nie wymaga Javy.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Dzięki, już wypróbowałem te platformy, ale też mi nie działają. Chyba pozostaje tylko zakupienie tabletu lub smartfona z dużym ekranem aby mieć bieżący podgląd swoich pozycji.
Jeśli już rozważasz zakup tableta tylko ze względu na trading to wg mnie od razu lepiej pomyśleć o netbooku. Na niektórych tabletach też nie odpalisz większości platform webowych, a mobilne dają niezbędne minimum, tymczasem na netbooku będzie śmigać wszystko, a cenowo wyjdzie Cię to podobnie, jak nie taniej.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu