platforma MT4 się wiesza

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

platforma MT4 się wiesza

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

Witajcie,
mam na laptopie zainstalowane platformy dwóch brokerów. W poniedziałek gdy weszlo mi zlecenie platforma jednego brokera regularnie mi sie wiesza... restartowałem komp, odinstalowałem całkowicie MT4, zainstalowałem od nowa MT4....rozmawiałem z supportem i wszystko ponoć gra u nich...mozecie cos podpowiedziec o co chodzi?

nie uzywam zadnych wskazników ani EA.

teraz jest tak ze platforma dziala i np za 30 min zawieszka...i musze w managerze zadań zakonczyc proces by na nowo odpalic MT4...meczace to jest..regularnie mam tak co godzinke...
ktos ma pomysl o co kaman??
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Re: platforma MT4 się wiesza

Nieprzeczytany post autor: lolek »

Przeinstaluj system.
Możesz mieć też wirusa i po przeinstalowaniu jak będziesz instalował programy to kompa ponownie zarazi.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

O co kaman może bez sensu wnikać ale wtedy skopiuj MT4 tego 'działającego' brokera i tam zaloguj się na dane tego, który się wiesza. Nie ma za co ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

dzięki chłopaki za pomoc :) a może to być wina np Antivirusa?
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

reibi
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: reibi »

Hej mam to samo. Odinstalowuje, instaluje i zaraz znów mi się zawiesza. Ściągnąłem główną platformę od metaquotec i zalogowałem się na mój rachunek w xm, ale to samo. Znów zawiecha. Wyłączyłem antyvirusa i zaporę, też to samo.
Proszę o pomoc.

ODPOWIEDZ